Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce zrobić bota i on musi trzymać przez x czasu przycisk np. ( "a" ) czytałem coś na temat send ale coś mi nie działa

stopka.webp

Opublikowano

to tez nie zadziała potrzebuje żeby on trzymał a a nie klikał bo on ledwo się o kilka mm przesunął albo żeby klikał ale nie tak szybko

stopka.webp

Opublikowano (edytowane)

OO tera ok a mam jeszcze jedno pytanko jak mam tą liste combo (ta taka rozsuwana lista) i np chce ze wybieram z niej druga opcja i teraz bot klika np. ( a ) jak wybiorę ta 3 opcja bot klika ( B ) jak to zrobić ?????

Edytowane przez krystiandj

stopka.webp

Opublikowano (edytowane)

jesteś wielki tylko mam pytanie bo jak najadę na to to od razu się włącza a ja chce wybrać kliknąć start i dopiero

a i ostatnie pytanko jak zrobić ze mam dwa te same okna do gry i on między nimi przechodzi może jest taka komenda pod proces czy coś

stopka.webp

Opublikowano (edytowane)

Ehh.... bo ja to pisałem na szybko ale zauważ że pod [F1] dałem START a pod [F2] STOP więc wystarczy wybrać coś na liście wejść w okienko gdzie ma klikać i nacisnąć F1 a jak chcesz zmienić to klikasz F2 (STOP) i zmieniasz.

Ewentualnie opisz trochę więcej do czego to ma służyć bo można dodać ("ControlSend") [będzie klikało tylko gdy to twoje okienko gdzie ma klikać będzie aktywne].

Edytowane przez RydeR_PL

Opublikowano (edytowane)

ok ale jak zrobić że on przełącza okna

że np jest wyświetlona opera i on chowie i wyświetla mój komputer takie przechodzenie między oknami

stopka.webp

Opublikowano

ok ale jak zrobić że on przełącza okna

że np jest wyświetlona opera i on chowie i wyświetla mój komputer takie przechodzenie między oknami

TZN. że masz np Notatnik zminimalizowany i po kliknięciu start ałtomatycznie pojawia ci się ten notatnik i w nim pisze?

Opublikowano (edytowane)

tak i nawet znalazłem to co szukałem ale jak ma przełączyć okna o wyskakuje jakiś komunikat czy coś nie da się tego jakoś wywalić

To jest ukryta treść, proszę

EDIT miało być notepad.exe zamiast notatnik

stopka.webp

Opublikowano (edytowane)

To "Bez tytułu - Notatnik" to jest nazwa jakiegoś włączonego okienka ("TITLE").

Edit1: Masz GG?

Edit2: Jak masz to podaj mi na priv bo mały spam się robi.

Edytowane przez RydeR_PL

• Dodaj nową pozycję...