Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Alkatra [Pl] [Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie Zapraszam naprawdę fajnie się gra eventy konkursy OX dziś wygrałem na OX hwanga/Marmur ripera itp naprawdę Gorąco polecam!!

Opublikowano

W regulaminie nic nie usuwaliśmy nic nie zmienialiśmy,więc było.

Night oraz Holy jesteście tacy sami,umiecie tylko zabijać graczy nie tylko w m1,ale również na różnych expowiskach.

Nie mam zamiary bronić holiego,ponieważ w innym przypadku jest moim wrogiem,i również bym go zbanował.

My już na Was sił nie mamy,ciągle się kłócicie jak tak dalej będzie otrzymacie bana permamentnego i będzie święty spokój.

Opublikowano

Dobra zakończcie już ten temat,bo naprawdę to nie ma sensu.

Nikt nie zostanie ukarany,lecz jak to się powtórzy ban zostanie podwojony od tego co powinien.

Opublikowano

Musieliśmy wyłączyć ch2 z zbędnych powodów.

Jutro lub pojutrze zostanie ponownie włączony.

Jak na razie te 3 chanale wam w zupełności wystarczą =)

Opublikowano (edytowane)

Serwer Bardzo serdecznie polecam jedne z nowościi na serwer to: nowe zbroje bronie i biżuteria 2 nowe mapy ( Zombie oraz mumie) dużo nowych misji i wogule dużo nowości

Edytowane przez Jaworzna12

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale grałem normalnie przez patcher'a, a teraz gdy chcę uruchomić grę nawet się nie ładuje po spachowaniu. Jakiś błąd z serwerem czy tylko ja tak mam?

@Edit.

Wrzuciłem jeszcze raz łatke, i jest inny problem.. Przy pobieraniu metin2client.bin zatrzymuje się, a w "do pobrania KB" jest -100.

Edytowane przez Facky79
  • Dodaj nową pozycję...