Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Covery gitarowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie. Po dłuższej przerwie chciałem zaprezentować Wam nowy cover moich kumpli. Jak poprzednio: jeżeli ktoś ma wchodzić żeby minusować to niech nie wchodzi.

Bardzo proszę o pomoc.

Fw15x0y.png

Opublikowano

W 2 okienku powinienes (nie wiem czy to ty) na basie ciagnac :P

A pozatym te piosenki co robicie covery sa strasznie latwe nawet zadnej solowki ;/ Ale wykonanie bardzo dobre. Ladny ten czarny ibanez.

wakow9.png
Opublikowano
Ladny ten czarny ibanez.

Ten Sunburst(chyba) też fajny ;)

Filmik obejrzę później, ale co do samego Sum41 się wypowiem. Piosenek nie mają trudnych, na koncertach grają słabo(oglądałem niedawno na MTV N HD), zwłaszcza wokalista bardzo kuleje. Niech zagrają coś trudniejszego, wtedy będzie można pogratulować(coś ze staro szkolnego Hard Rocka plox).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano (edytowane)

Masz tam +

Ale posłuchajcie sobie tego .. :P

Edytowane przez Zarobek

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

No jedne piosenki z suma są trudne jedne nie. Z tego co się orietnuję to dlatego nie nagrywają nic takiego trudniejszego bo borykają się z problemami sprzętowymi. Byłem przy sklejaniu tej piosenki w vegasie... Było to zrobione na 23 ścieżkach dźwiękowych. Teraz zbierają na mikrofon żeby można było od ręki nagrac covera. A gitarki to:

http://www.google.pl/search?um=1&hl=pl&biw=1680&bih=949&tbm=isch&sa=1&q=ibanez+rg370dx+bk&oq=ibanez+rg370dx+bk&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=12460l14828l0l8l6l0l3l3l0l143l336l1.2l3

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ibanez+rg320pg+warning&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1680&bih=949&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

Dzieki za wszystkie komentarze.

//Co do pytań. To nie ja gram na tych coverach, też gram na elektryku ale nie ciągnie mnie do kręcenia coverów.

Fw15x0y.png

Opublikowano

ja sobię nie dawno gitarę i wzmacniacz kupiłem, taką:

1002440.jpg

fender-mustang-i.jpg

i dopiero się uczę :P

jak się jakiejś piosenki nauczę to na pewno wrzucę cover.

planuję zcoverować:

fajnie brzmi i jest prooosta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...