Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukasz GM'a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie :) mam na imię Damian, mam 16 lat uczeszczam do 1 kl. technikum :). W metina gram 4 lata (na privach jak i na PL'u) na privach osiadam wysokie wyniki w pvp ;). Na w/w PL'u osiagnolem 80 lv i postac rozwinolem do skili G/P. Z czasem sie wykoksilem ;P. Ale nie o tym chce pisac. Z tego powodu ze zblizaja sie wakacje a nigdzie nie wyjezdzam moge ten czas poswiecic dla servera i gonienia z niego botow i hackerow, aby wszystkim gralo sie przyjemnie i milo :). W tym zajeciu mam juz "jakies" doswiadczenie bo bylem GM'em na [NO-HAMACHI] nigdy na dedyku. Jak byscie mnie wybrali na jednego z was zobaczyliscieby czy nadaje sie na to stanowisko, a jezeli nie poszedl bym do dymisji :D. W zyciu realnym interesuje sie motoryzacja i pilka nozna. Jestem osoba spokojną, miłą, towarzyską umiem doradzic i pomoc w wielu sytuacjach ;). Jestem zarowno cierpliwy jak i zaopatrzony w duzy zapas toleracji i spokoju. Wiec ciezko mnie zdenerwowac ;).

oferuje :

2-18 godzin na serwerze, mile i smieszne rozmowy na komunikatorze glosowym, pomaganie przy pracach wziazanych z serverem, lubie pracowac w grupie, jak mam natchnienie przychodza mi do glowy dobre pomysly na questy i eventy, znam jezyk polski (ortografia) jestem kulturalny znajomość komend w miare ale mam zapisane na PC.

Chcialbym zostac GM'em i miec z ta posada dobre wspomnienia i dobry humor. Polecam sie na to stanowisko, a jak bedzie to sie okaze. :) Pozdrawiam :). I z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz ;). Najlepiej PW ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...