Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to dać mam nadzieję że dobrze,a więc mam swoją stronę do sieci Cs i jak chcę usunąć temat to wyskakuje takie cos Fatal error: Call to undefined function update_topic_tags() in /home/csnutell/public_html/includes/functions_remove.php on line 305

Cs-nutella to moja nazwa

A jak chce post to takie coś

Warning: include(./includes/functions_post.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnutell/public_html/posting.php on line 35

Warning: include(./includes/functions_post.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnutell/public_html/posting.php on line 35

Warning: include() [function.include]: Failed opening './includes/functions_post.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csnutell/public_html/posting.php on line 35

Fatal error: Call to undefined function disallow_forums() in /home/csnutell/public_html/posting.php on line 1076

Proszę was pomóżcie :( bo nie wiem już co robić

• Dodaj nową pozycję...