Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV vs. Mafia 2

J4KU8

GTA IV vs. Mafia 2  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• GTA IV
      38
    • Mafia 2
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się bardziej spodobała mafia II ;)

Moim zdaniem lepszy klimat a gta 4 nie mogłem ogarnąć dziwnie mi się grało jednym słowem.

Opublikowano

Moim zdaniem Mafia2 W gta 4 nie ma klimatu jak wspomniał wcześniej kolega

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Też się zgodzę że w Mafia 2 lepszy klimat ale jednak obie są warto aby w nie choć raz zagrać :)

Wybór jest bardzo trudny lecz ja bym brał GTA 4. W gta można bardziej sobie poszaleć, pojeździć samochodami i te cudowne rozjeżdżanie przechodni <3 A Mafii pojeździsz tylko tyle co z misji do misji :)

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Jeżeli chcesz grę na 4 godziny(w tyle ja przeszedłem) to mafia 2, jeżeli na 20+ to gta4

RAsfepN.png
Opublikowano

NA KOMPA TO MAFIA CHOCIAŻ ROZGRYWKA LINIOWA I LEDWIE CHYBA 14 CZY 15 MISJI

GTA TO DNO

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

mafia2...

nie grałem w mafię2

ale koledzy mówią że jest w porządku

a gta mi się nie podoba bo po 3 godzinach znudziła mi się

tam chodzi się zabija ludzi to może jest

robienie misji to poraszka jak dlamnie :D

zapomniałem napisać

"fajne"

przy ostatnim zdaniu :D

"przed ostatnim zdaniu zapomniałem "fajne" :D

a nie w ostatnim :D

Opublikowano

To zależy ile chcesz grać tak jak kolega up napisał Mafię przejdziesz w około 1 dzień a natomiast gt w 3-4 dni zależy ile grasz :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

robienie misji to poraszka jak dlamnie :D

zapomniałem napisać

"fajne"

przy ostatnim zdaniu :D

"przed ostatnim zdaniu zapomniałem "fajne" :D

a nie w ostatnim :D

raczej porażka ^^

@topic

w mafie nie gralem. 1wsza czesc mi sie podobala i jezeli 2 bylaby kontynuacja przynajmniej w jakims stopniu to bym zagram.

ja bym wybral gta IV. gralem i przeszedlem na xboxie. na kompie tez mial ,ale jezeli chcesz grac na klawiaturze to bierz tą mafie bo w GTA juz sie nie da grac na klawie

hersygna.png
Opublikowano

Mam obie, Mafia II, to nie to samo co pierwsza część, ale trzyma poziom i klimat, do tego jest kilka DLC przedłużających grę.

Co do GTA IV, to w porównaniu do poprzednich części porażka totalna, brak klimatu, poziom wyraźnie kuleje. Oczywiście mowa tu o wersjach na PC'ta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GTA4 jak nic ;) Ta gierka ma jedną z najlepszych fizyk auta z wszystkich gier. Zresztą to widać jak się gra. Strasznie polecam tą grę ponieważ jak wciągnie to już Cię nikt nie wyciągnie ;)

Mafia2 - taka sobie. Po pierwszej misji gdy przeniosłem się z wojny na ulice szarego, brudnego miasta to wyłączyłem grę. Nie podoba mi się tam nic prócz tego że można mieć własną rejestracje ( łał oo kuFFA )

PS: I chciałbym dodać że do GTA4 masz tysiące aut które możesz wgrać ( www.gtains*de.com ). Największą wpadką jest brak możliwości latania samolotami. Pewnie jest to spowodowane brakiem czasu na to, ponieważ w samochody włożyli masę roboty - a samoloty pewnie chcieli zrobić również zajebiste jak w np. FSX co im się nie udało i GTA4 jest bez tej funkcji ; (

sygnanu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...