Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapchany kibel

PrezesGracu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanko... znacie jakieś sposoby na przepchanie kibla? bo kretem ni chuja nie idzie ;/

Proszę o sensowne odpowiedzi !

12085972280505695227.png

Sygna wykonana przeze mnie <lans>

Opublikowano

Weź reke wpierdol tam i pogrzeb powinno pomoc. Jak sie wstydzisz to wez jakis kij albo gumowy dlugi kij by przepchac to . A na drugi raz nie zuzywaj tyle papieru do wytarcia dupska.

jqeuR.png

Opublikowano

Bo sraka mnie ciśnie a kibel zapchany ;/

Hahahaha

Gorąca woda + Kret = Odpchany kibel ; d a jak mowisz ze probowales kretem to pewnie bez goracej wody ; d

Opublikowano

Weź taki lekki zagięty kij i najgłębiej go wsadź .

A fachowców nie wzywaj po co za przepchanie kibla masz płacić około 50-75 zł??

Opublikowano

Weź taki zajebiście wielki gar od bigosu i zacznij gotować wodę (aż para będzie parzyć w twarz.)

Wsyp do kibla sody, i wlej ten gar.

Albo na przemian, soda - zalewanie, kret - zalewanie -||-.

Potem zalewaj, i gotuj ciągle i dolewaj wrzątku (prosto do tego spływu co tam sraczka spływa)

Drugi sposób to kupić taki długi drut (taki jakby drut, przypomina wielką sprężyne : D) z korbką, wsadzasz do kibla (głęboko) i kręcisz.

Trzecim sposobem jest to:

Kup długie rękawiczki (do łokcia albo dalej) albo np parę ładnie założonych worków na śmieci na rękę i zawinięte sznurkiem bądź taśmą przy końcu.

Weź widelec którego nie używasz, wsadź rękę do kibla i jedziesz z koksem.

WADY: Można nie chcący uszkodzić rurę, wtedy przy sraniu gówno będzie wylatywało na podłogę zamiast do kanału.

UWAGA NA TWARZ, SZCZEGÓLNIE NA OCZY! NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA KORZYSTANIE Z WYŻEJ WYMIENIONYCH SPOSOBÓW. WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNE RYZYKO. NIE BIORĘ RÓWNIEŻ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA ROZJEBANY KIBEL BĄDŹ OBSRANE ŚCIANY.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

• 1 rok później...
Opublikowano

ja tu nic nie poradzę,bo sprawa mnie przerasta.A tak Jest Serial Świat Według Kiepskich,oglądałem ''dzień w którym Zapchał się Kibel'' i tam ktoś zapchał Kibel.(borysek chyba)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...