Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak… Od długiego czasu gdy na pewnym evencie powstała pewna plotka, wielu młodszych graczy uważnie rozgląda się dookoła siebie i spędza godziny na wypatrywaniu największego zła w grze. Zła, które sprawia że spokojne bicie drzewa z pięści staje się wysoce niebezpiecznym dla nerwów gracza zajęciem. O czym mowa?

Oczywiście. Naszym bohaterem jest Herobrine. Niemal mistyczna postać gry, zwana dumnie lub jak kto woli – strasznie – zmarłym bratem Notcha. Miał prowadzić oddzielne, niezależne życie w grze, jemu przypisywane były wszelkie odchyłki od Minecraftowej normy. W sieci niemal huczy od materiałów z nim związanych ale prawda jest jeszcze gorsza, chociaż jej sygnały dawało wielu spokojnych graczy…

Zrodlo minecraft.pl

4143_1.png

Weteran
Opublikowano

@Up

Hahahah. Z krzesła spadłem. Popraw ort, a napisałeś sam "zrudlo" buahahahahaha.

@Top

Tak za bardzo to nie wiem po co to. Jest dyskusja o herobrine

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

no ta o oto co on robi w grze :D istnieje i zabija :D

no nie ja wiem że on nie istnieje i nie istniał niby to był bug (słyszałem też że on sie pojawia w mgle i naśladuje nasze zachowanie ) ale w alphie troche w niego uwieżyłem bo znalazłem jaskinie z drzwiami a w środku jak w domku tylko pusto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...