Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wybór bota

prezii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mógł by mi ktoś poradzić bo nie wiem jakiego bota wybrać biobota czy udobota . Może wiecie który jest mniej wykrywalny lub szybciej działa itp ..

Opublikowano

Witam mógł by mi ktoś poradzić bo nie wiem jakiego bota wybrać biobota czy udobota . Może wiecie który jest mniej wykrywalny lub szybciej działa itp ..

Bio z opcją 'cleaner'.

za duża sygnatura

Opublikowano

Valhalla Exim to w tej chwili chyba najlepszy darmowy bot

G Ó W N O P R A W D A

Biobot na dedyku rlz, fakt, że rozłącza, ale wystarczy prosty skrypt napisać i chodzi 24/7

za duża sygnatura

Opublikowano

i najszybciej zbiera, jest jeszcze wiele do życzenia w vallhalla exim ale to naprawde dobry bot (narazie darmowy)

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Opublikowano

Darmowe: Vallaha (Szybki jak KBot, ale moze zostac wykryty jak inne boty od iNk'a)

Platne: KBot (Szybki, niewykrywalny od listopada 2009, Koszt:10-20zl)

Opublikowano

Jak dla mnie to gówno prawda z tym wykrywaniem, wszystkie boty od Ink'a są "niewykrywalne" i po 2 tygodniach okazuje się że bany lecą -.-

Chociaż z tego co widzę Valhalla, zachowuje się zupełnie inaczej niż Adbot,fdbot czy tez secure bot(tamte miały bardzo podobne zachowania), więc nie jest wykluczone że Valhalla jest bezpieczna jeszcze przez jakiś czas :)

Biobot skrzyneczki = ban po 3 tygodniach

udobot samo logowanie = ban przy pierwszej fali banowania.

kbot/ibot = the best, szybko zbiera nie wykrywalny lecz płatny -.-, może znajdziemy jakiegoś kozaka co by któregoś scracował ;>

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...