Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Poszukuję pliczków na serv. Najlepiej na bukkicie :P I życzył bym sobie parę pluginsów:

WeatherMan

WorldGuard

Proszę was o to bo sam nie umiem (śmiech na sali -.-) no ale nie można umieć wszystkiego :D I to w zasadzie wszystko... Ten serv będzie na Let's Play'a więc nie mogę za bardzo zaszaleć :P Jeśli jest temat , w którym się składa zamówienia , proszę o przeniesienie , lub podanie mi linku... Daję plusiki-minusiki i co tam sobie jeszcze życzycie...

P.S Najlepiej gdybyście napisali mi jak się obsługiwać WorldGuard'em , z weatherman'em sobie poradzę :)

Edytowane przez m0ki97mr

F7FwxF8.png

Opublikowano

Nie posiadam GG od kiedy wyszła wersja 10 czy 9 (whatever -.- ) Próbowałem już samemu zrobić serv na bukkicie i zainstalować pluginy ale nic z tego... Zwykły server minecraft , bez dodatków , umiem postawić. Ale przy bukkicie się gubię :( To jak? Ktoś pomoże daje limit plus-minus!

F7FwxF8.png

Opublikowano (edytowane)

Mogę Ci polecić pliki serwerowe od NismonS'a dosyć ładnie skonfigurowane:

To jest ukryta treść, proszę

Wybierasz sobie tylko plugin jaki potrzebujesz z tych co on tam wgrał (a jest ich sporo) i kopiujesz do swoich plików serwerowych, z tego co się orientuje WG skonfigurowane też tam znajdziesz. Jeżeli chodzi o obsługiwanie się pluginami to polecam YouTube, umieszczam przykładowy poradnik w formie filmiku:

Edytowane przez kreciolski