Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcę zacząć całkowicie od nowa grać na MT2.PL ale nie wiem kim grać. Grałbym ninją jak zawsze ale nie chce mi się... Grać szamanem czy surą? Wojownik odpada. O buildy już nie będę się pytał, ale macie może jakieś rady na początek gry? (nie dla początkujących ale takie przydatne bo dawno nie gralem) Jeszcze pytanie jaki serwer? Nie chcę grać na pierwszych 10 serwerach bo nie :) zaproponujcie tam gdzie jest najlepsza atmosfera, wieczorem można na wołaj pogadać z kimś normalnym itp. Pozdrawiam. :D

Opublikowano

Zagraj sura wp, to teraz kozak, a servy wszystkie takie same, lecz na s25 jest najtajniej, ale tez nie jest latwo sie dorobic np. malz tam 30kk max, jeszcze mozesz na s17 bo sam tam gralem :D malze po 40kk max

Opublikowano

Serwer ostatni - Syriusz. A zagraj sobie WP`kiem, bardzo dobry zarobek, szybko się expi, KU tanie, no a w pvp też sobie radzi.

Opublikowano

Jak ci się nie chce expić kup sobie postać 30-45 lvl na allegro...z jakimś w miarę dobrym eq:)Dużo za taką postać niedasz.

A jak chcesz expić no to polecam WP'ka albo Mentala(Ah...pisałeś ,że nie chce grasz wojem).

A co do serwera to na PL'u każdy taki sam...[dno i wodorosty] wszędzie noby,boty itp...

Ale jak już serwer no to 24/25:)

Myślę ,że pomogłem.

Polecam się na przyszłość B)

Opublikowano

Ja ci zas polecam szamana smoka dobry do pvp jak i do expa

szmanem jak wbijesz 60+ dobry dzwon lub wachlarzyk cos na ludzi kladziesz prawie karzego

bo powiedz mi kto teraz ma abs na szmana;]

Opublikowano

ja też polecam wp server 14 według mnie najłatwiej się tam dorobić chociaż serwery prawie wszystkie takie same

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...