Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.Mpcforum.Pl - Koniec Imprezy

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z dniem dzisiejszym ostatecznie zakańczamy prace nad serwerem minecraft.mpcforum.pl. Serwer nie będzie dalej rozwijany, mapa nie zostanie udostępniona, serwer nie będzie dalej opłacany przeze mnie, itd itp. Powód jest prosty - nie sprawia mi to już przyjemności - bez tego nie ma sensu ciągnąć sprawy dalej. Chciałem z tego miejsca podziękować całemu teamowi, który był zaangażowany w zabawy stawiania klocków.

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lul? Ale co jeśli innym sprawia to przyjemność? o.O

osobiście na mpc nie grałem ale wiem, że ludziom się tam podobało.

Jeśli się tak upierasz, to może chociaż udostępnij mapę. (Tak, przeczytałem twój post)

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

To niech założą swój serwer, płacą kilka stówek miesięcznie i zareklamują go tak, aby grało w porywach 180 osób.

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Na serwer przybywało coraz więcej neosów...

Opublikowano

osobiście na mpc nie grałem ale wiem, że ludziom się tam podobało.

Jeśli się tak upierasz, to może chociaż udostępnij mapę. (Tak, przeczytałem twój post)

Kto będzie ściągał te gigabajty, żeby tylko zobaczyć swój domek...

Życie się nie kończy. Trochę szkoda, ale muszę kokoszowi podziękować za opłacanie serwa (jeżeli to prawda ;d), Oraz za to że w końcu wezmę się do nauki. Minecraft zabierał za dużo czasu, a oceny się pogorszyły. :)

Ogólnie dziękuję wszystkim graczom dzięki którym gra się nie znudziła. :-)

ot19nl.jpg

baner6.gif

Opublikowano

Szkoda, Wieeeelka szkoda :/ może użytkownicy reaktywują serwer ale wątpię <_< kokosz mogłeś jednak dalej utrzymywać serwer dla wielu ludzi ( w tym ja też ) przynosił ten serwer wielu radości i satysfakcji z "stawiania klocków" no cóż ... pozdrawiam wszystkich naprawde fajnie się z wami grało ( min. xxWisniaPLxx , Arkoso , Samosznik , Snezard , Xaulin , xAdeHade , ViruS , Geoning i inni (( może potem wymienię ;D )) ) Żegnajcie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

To niech założą swój serwer, płacą kilka stówek miesięcznie i zareklamują go tak, aby grało w porywach 180 osób.

Serwer nie był opłacany z reklam z mpc?

kiedyś o tym pisałeś (przy metinie)

/nie przypominam sobie

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

To po co kupowałem premium?

Zastanów się co robisz -.-

Najpierw myśl a potem zakładaj tematy "Minecraft goes premium".

Opublikowano

To po co kupowałem premium?

Zastanów się co robisz -.-

Najpierw myśl a potem zakładaj tematy "Minecraft goes premium".

Kazałem Ci coś kupować ?

Opublikowano

Kazałem Ci coś kupować ?

Bez premium bym nie zagrał na tym serwerze, gdybyś tego nie napisał, prawdopodobnie bym go nie kupił.

Opublikowano

Bez premium bym nie zagrał na tym serwerze, gdybyś tego nie napisał, prawdopodobnie bym go nie kupił.

jakim serwerze? tym ktorego nie ma ?

Opublikowano

Cóż. Nam sprawiało to wielką przyjemność - server został zamknięty i szkoda. Naprawdę była miła atmosfera, moderatorzy skrzętni i pomocni co sprawiało że gra na serwerze była wspaniała niczym jedzenie wielkiego, smacznego owocu. Przykro mi, że serwer został zamknięty - na pewno musiał być jakiś racjonalny powód, oprócz nie-czerpania przyjemności z serwera. Wszystkim dziękuję za wspólną grę. Szczególnie Wiśni, Baku(owi?) i Marcepanowi. Jeszcze raz dziękuje i do zobaczenia w przyszłości :)

Jakarta - Around the sun. Leciała jak to pisałem :)

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

To było wiadome, że za długo nie postoi, dobrze zrobiłem, rezygnując z gry na nim dużo wcześniej.

EDIT:

@UP

Nie wiem, jak można kupować premium tylko dla jednego serwera, i to jeszcze takiego.

Opublikowano

Można zrobić też nieoficjalny serwer i nazwać go MinecraftZrzeszenieUżytkownikówMPCforum czy coś w tym stylu (poszedłem na kompromis z nazwą). I tam dołączyliby wszyscy gracze minecraft.mpcforum.pl :)

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...