Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Metin2.Sg Plan Rozwoju 2011

Pon.Lok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy użytkownicy

Pozdrowienia od TEC Interactive.

Dziś otrzymaliśmy plan rozwoju Metin2 2010 od naszych programistów Ymir Entertainment.

Plan zawiera zestaw niektórych poprawek które zostaną zawarte razem z aktualizacją serwerze Metin2.SG w tym roku.

Następny element nad którym pracuje nasz deweloper jest nowa tekstura/teksturki, które będą gotowe pod koniec kwietnia lub na początku maja.

W czerwcu zostanie prowadzona " Dragon Room" (komentarz: odpowiednik polskiej "Komnaty Smoka") wraz z "Dragon Room" zostanie wprowadzona nowa zbroja.

(Chociaż mamy harmonogram mogą pojawić się opóźnienia kilku tygodni do miesiąca.

A teraz sedno sprawy ss:

1.

metin2dev1.jpg

2.

metin2dev2.jpg

3.

metin2dev3z.jpg

4.

metin2dev4.jpg

5.

metin2dev5.jpg

6.

metin2dev6.jpg

7.

metin2dev7.jpg

8.

metin2dev8.jpg

9.

metin2dev9.jpg

10.

metin2dev10.jpg

11.

metin2dev11.jpg

12.

metin2dev12.jpg

13.

metin2dev13.jpg

14.

metin2dev14.jpg

15.

metin2dev15.jpg

Adnotacje:

Podpunkt 2.

Czyżby szykowała się nowa magiczna postać , jeśli tak to będzie to 5 postać w Metin2 ?

Postać będzie dostępna od 50 lv.

Podpunkt 3,4.

Nowe potwory ,jak dotychczas to nowość w Metin2.

Co jeszcze ciekawego pojawi się na SG no wa mapa jakiś nowy system (pewnie płatniczy) o ile dobrze przetłumaczyłem to jakiś ulepszony system gildi.

Nie które rzeczy już są wprowadzone na PL np: Dragon Room jak i ta nowa zbroja oraz wierzchowce.

Te nowe tekstury ciekawe ale te ubrania szamanki i szamana pojawiły się już chyba w wersji Metin2.jp ? Co do fryzurek całkiem fajny pomysł :P Na marginesie niezły busz ma ta szamanka :P

Okej to jak na razie tyle postaram się aktualizować temat.

Źródło:

http://forum.metin2.sg/showthread.php?12673-Metin2-Development-Plan-2011

Zdjęcia:

http://forum.metin2.sg/showthread.php?12673-Metin2-Development-Plan-2011

Własność Ymir Entertainment

Upload Zdjęć:

ImageShack.us

Tłumaczenie:

Pon.Lok ,jeśli gdzieś w tłumaczeniu się pomyliłem proszę o poprawę. Wszystko sam tłumaczyłem !

Oryginalny autor tematu:

[GA]Christopher

P.S

Co mogę powiedzieć ta wiadomość ucieszyła mnie jeszcze bardziej i zamierzam na Metin2.SG pograć dłużej niż planowałem :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Odemnie też masz + za informacje ,

i rówież bardzo Ciekawi mnie ta 5 postać ! Ale i tak już pare rzeczy metin2 PL już ma :D

no i te fryzurki to też taki banał ale przynajmniej coś robia ;)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

łiii na pl'u za 2 lata !!

a z tą postacią 50 lvl to o co kaman? wbijesz ninja 50 lvl i możesz zamienić? czy 5 postacia odrazu startujesz od 50 lvl :D?

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

2xUP. Tak myślę ,że będzie to na zasadzie tak jak w Mu wbijasz dany lv i postać się odblokowuje :P. W drugim poście Christopher pisze , że starają się stworzyć największą grę MMORPG i tym podobne ogólnie w tym 2 poście gada o tym MMORGP. Jak myślicie czy te nowości na SG są związane z wykupem udziałów YMIR, jak sądzicie ?

Pamiętajcie ,że serwery Europejskie prowadzi GF a nie TEC Interactive jak to jest w Singapurze.

Opublikowano

Hehe to zapraszam na SG :P Może GF też dogada się z programistami z YMIR i też wprowadzi jakąś nowość.

Opublikowano

Dziękować za info.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Na forum PL napisali:

Oficjalne oświadczenie firmy Ymir dotyczące informacji pochodzących z Metin2.SG

Drodzy gracze Metin2,

cieszymy się bardzo z Waszego ogromnego zainteresowania oraz wspierania Metin2.

Jak niektórzy z Was już zauważyli, został omyłkowo opublikowany na forum dokument programistów. Zawarte tam informacje są jednak już przestarzałe i nieważne. Zaprezentowany tam koncept został w międzyczasie już zmieniony i przy współpracy naszych partnerów kooperacyjnych dalej rozwinięty i opracowany.

Chcemy naszym graczom na całym świecie oferować najlepszą zabawę oraz satysfakcję z gry i dlatego ciągle pracujemy nad nowymi pomysłami, które jednak nie wszystkie są wprowadzane do gry. W każdym razie to Wy zawsze jako pierwsi dowiecie się o zmianach wprowadzanych do Metin2!

Przepraszamy Was bardzo za całe to zamieszanie i obiecujemy, że coś takiego więcej już się nie powtórzy.

Dobrej zabawy podczas gry życzy Wam,

Ymir Entertainment - zespół programistów Metin2

Opublikowano

chciałem was poinformować że te zmiany są "...są jednak już przestarzałe i nieważne" cytat z board'a

link do tematu:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=7273212#post7273212

Opublikowano

Ale i tak powiem wam .ze Dragon Room i nową zbroję wprowadzą :) gdyż na PL wprowadzili to i tu też :P i na pewno coś z tej listy będzie jeszcze dodane :). Fakt wprowadzenie 5 postaci było by nie fer w stosunku do serwerów od GF czy z8... była by to czysta faworyzacja SG. Ale zapowiedź z SG jest dowodem ,że programiści z YMIR pracują i mają pełno pomysłów i to powinno nas cieszyć.

2x UP

Nie możesz mówić ,żę to był fejk bo to nie prawda, na pewno to dodadzą kiedyś muszą to po prostu udoskonalić, plany były aby to dodać "kiedyś" nawet YMIR to ludzie i pewnie nie te plany rozwoju podali xD

Opublikowano

Jezeli te nowosci wyjda na sg to jestem ciekaw po jakim czasie ukarza sie na jakims prv xD

5 postac jak i nowe moby najbardziej mnie zaciekawily :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Tępaki Ymir nie informuje w liście że to fejk tylko o tym że dane zdjęcia nie odzwierciedlają aktualnego stau rzeczy gdyż te pomysły zostały doszlifowane i rozwinięte tak więc narazie sam producent wie jak się aktualny stan rzeczy maTak czy inaczej te zmiany wejdą pod taką czy inną postacią a co do systemu petów to ma być zwierzątko pupil które będzie można karmić karmą i będzie mogło nosić nam poty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem pewny ze to nie fake na pl pisza tak by nie stracic graczy bo wiadome jest ze wszyscy sie zleca na sg jak to dodadzą.

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie polecam uzywac cheatow 1 konto wbilem 16 ban drugie 9 ban wbilem 10 trzecim ban ^^

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...