Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]5K Yang Z Bo

Maxii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szperając po dysku znalazłem starą fotke , o ile dobrze pamiętam z początku 2010 roku , dropło mi wtedy 5k yang'ów z BO :)

48592912.jpg

OndteAw.png

Opublikowano

troszke dziwnie ;p

pewnie jakis typek przechodzil i wyrzucil te 5k na ziemie bo z bo nie leci tyle yang

Maksymalnie można wyrzucić 999yang...

@Topic

Nigdy takiego czegoś nie widziałem ;x Masz szczęscie

Opublikowano

Expiłem tam od rana do wieczora bo był event z expem więc jak by był wódz napewno by mi nie umknął

OndteAw.png

Opublikowano

Na PL około tygodnia po dodaniu groty pojawiła się na forum masa ss"ów jak z mistyków czasami lotało ludziom po 63kk widziałem . Na forum PL minimum 8 takich ss"ów.

bez yt.

Opublikowano

@UP

Mi za czasów, gdy expiłem w v2 leciało po 3-4k co kilka grupek, więc nie pierdol głupot ;x

@Autor

Zdarza się, czasem są takie 'felerne' grupki, nawet na 1-15 lvl na zwierzątkach leci po 50 yang, a co setna kupka to np. 300 yang ;0

Opublikowano

z mobów leci max 999yang :)

Buahah że co?. Gdybym zrobił ss na atlantydzie z bratem to... brak słów.

Opublikowano

No nie żadne fart itd. :)

Jak ja byłem moim wojem w średnim lochu dropić kamyczki z chodzącej małpy, to dedłem ją i dostałem mega laga ok. 5 sekund patrze cała garstka yang na ziemi więc chciałem sobie zebrać i mi po 9k leciało :) z jednej małpy 100k dropło ;>

btw. Potem jak biłem 2 Chodzącą małpe to zrobiłem print screen, aby zapisało zdjecie itd. i akurat wtedy małpa padła ;> po 2k leciało ;] to może wina lagów itd.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Pasjonat
Opublikowano

Buahah że co?. Gdybym zrobił ss na atlantydzie z bratem to... brak słów.

widzisz my możemy robić ss-y w atlantydzie, a on tylko na dzikusach albo w m1 :)

zbyt duża sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...