Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak Dodać Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

1. Da się dodać GM'a samą komendą, nie mając dostępu do navi?

2. Jako GM co fajnego mogę robić? (samymi komendami) Ale chodzi mi o coś ciekawego, nie jakies nudne przywolywanie mobów.

3. Jak stać się bardzo silnym mając do dyspozycji tylko komendy? Jestem tylko GM'em, ale niezbyt dobrze bony wbijam. Podajcie jka mam być silny za pomocą samych komend ;d Nie licząc komendy Max-hp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Nie

2. Teoretycznie wszystko, przywołanie mobów, dodawanie itemków, zmienianie lvl, skilli, lvla konia, przywoływanie wierzchowców, testowanie wierzchowców, włączanie eventów itd. itp.

To jest ukryta treść, proszę

3. Weź sobie zrób kilkanaście marmurków jakiegoś pająka i na przemian się zmieniaj i odmieniaj komendą /poly n. Wtedy zostanie ci dmg tego pająka i będzie podwajał twoje skille.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

@UP Zauważ, że autor ma tylko GM`a. Nie wiadomo czy hoster ma odblokowane porty 3306 oraz 10060. Wtedy nie połączy się z baza przez panel.

ex

Opublikowano

Zgadza się, nie mam dostępu do navicata.

Jako GM mam masakrycznie dużo roboty zawsze, nigdy nie mam czasu na zrobienie eQ i dodanie bonów. GA kategorycznie odmówił dania itemka z navi, nawet na podstawowym poziomie. Co mogę zrobic, aby dorownac graczom, ba, by ich przewyzszyc? Nie chodzi mi juz nawet o zadanie 1kkk obrazen, bo to mnie nudzi. Ale chce byc troche od nich silniejszy ;)

Nie chce sie przemieniac w robactwo a potem odmieniac, nie oszukujmy sie, to jest tylko chwilowe. Po wylogowaniu to zniknie zapewne.

Wiec poszukuje dalej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Nie ,da się jedynie bez restartu serwa ale trzeba w navi wpisać dane .

2. Możesz sobie zrobić eq ,przywołać jakiegoś moba czy metka ,którego zawsze chciałeś ubić.

3. Marmurami , skile na P ,no i właśnie w navi można dać statystyki po 9999 .

Zbieram + !!!!