Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siem,

mam pytanie robie wp'ka dropka na metki wyzywka +9 y-y +9 fms sr 15 jak narazie bizuteria +9 z pz mam buffa po 30% i pytanie brzmi czy lepiej 35lvl ostrze zbrojka i czytac ku i na metki w m2 czy lepiej wbic 52 ostrze zbrojka strach czytac ku i metki diabla ? zalezy mi zeby jak najwiecej zarabiac aby utrzymac moja ninje ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej 52 by ci pasował dlaczego ? A otóż lecisz na metki diabła nudzi ci się , to lecisz na lorda i tak non stop ;]

Opublikowano

Bez 2x dropa nie masz co liczyć na kamyka. Chodziłem bodym 55 przez 2 miesiące i ani jednego ;] Jeżeli lvl nie gra roli to możesz wbić ten 54, dobre skille i eq i tak jak up pisał lecisz na lorda.

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Wbij 34 lvl i zakup obowiązkowo rękawice złodzieja, a potem lecisz do m2 na Metki Zazdrości, a jak ich zabraknie to na Metki Cienia z dobrym eq.

Opublikowano

wbij 35lev, zrób boja i na metki w m2, ważne by mieć 2x M, bez rękawicy mi z meta czerni dropnoł kd +4 ^^, ale taki drop po pewnym czasie się nudzi

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

35lvl i takie eq to możesz spokojnie jezdzic na metki 30/35/40/45lvl..

jak wbijesz skille na G1 to wtedy możesz dobić ten 50-52 lvl i iść na metki diabła.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ja ci proponuje 52+ 3xM i okolo 12khp+ 500 deffa+ i na lorda malp:)Przez 1 noc mialem z 200 medali i 2xK.D oraz 2 bodzie...Gdzies na forum sa screnny.

Opublikowano

Ja ci rade chodzić na metki 30/35/40 levele ponieważ na tym jest dosyć dobry zarobek.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

No moim zdaniem zdecydowanie będziesz dłużej szukał metków diabła, niż tych w m2.

Radzę Ci zatrzymać się na 35 poziomie i ciągnąć na metkach w m2. :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...