Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieganie. Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Ile dziennie musiałbym biegać żeby przez 2 miesiące schudnąć 15 kg? Jedząc na śniadanie chleb ciemny(?)czarny(?) ziarnisty czy jakos tak, z żółtym serem aKa pasztetem. Obiad Ziemniaki / Kasza + mieso i na kolacje jakieś owoce.

Mam 12 lat. 59kg wagi :x

65994253024037513199.png
Opublikowano

Biegaj tyle ile mozesz na max a z dnia na dzien coraz wiecej .

Co do jedzenia nie jedz ziemniakow na obiad tylko sam ryz. Kolacja nie pozniej niz 6 godzina. A na sniadanie nie jedz chleba i moze do wakacji schudniesz 15 kg :)

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Ja w minione wakacje schudłem 11kg(przez całe 2 miesiące).A nie stosowałem żadnej diety.Poprostu grałem z kumplami w piłkę,wypady na miasto i jak chodzisz to też palisz kalorie(dziennie potrafiliśmy przejść 10-15km).Jak masz silną wole to przejdź na diete jakąś,dużo się ruszaj i przede wszystkim nie jedz słodyczy,fast foodów itp.

Opublikowano

Czas Online:

10d 21h 23m 7s

Jak chcesz schudnąc to na tych 10 dniach zaprzestaj :).

Biegaj, jedz kilka razy dziennie, ale małe ilości. Nie jedz w pośpiechu i na noc.

Tylko broń boże nie pij żadnych aqua slim itp!

Opublikowano

Jak nie pracujesz i masz wolny czas to rano, w południe, wieczorem. Jak chodzisz do szkoły to rano i wieczorem a nawet wystarczy raz dziennie.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Tzn nie chodzi mi do wakacji, chodzi mi w wakacje. Bo i tak ciagle jestem na dzialce... Te 10d to z tego ze wlaczam kompa, ustawiam boty ( Sfgame , footballteam ) i odpalam mpc forum, czas leci a w miedzy czasie ide na dwor albo cos ;x

65994253024037513199.png
Opublikowano

Nikt Ci nie powie dokładnie ile musisz biegać. To zależy od tego jak będziesz to robił.

Ćwicz a efekty napewno przyjdą.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Zrezygnowałbym z pasztetowej na śniadanie.

Ziemniaki też odpadają - za dużo węglowodanów.

Co do biegania - nie od razu Rzym zbudowano. Zacznij od spacerów dłuższych. Zakwasy = kilka dni przerwy.

Staraj się więcej ruszać. Ogranicz słodycze (możesz jeść w rozsądnych ilościach).

Wytrwałości :)

f.png

Opublikowano

Co do slodyczy to tylko czarna czekolada zaspokaja a chyba najlepiej ja organizm strawia .

Wysilkowe bieganie to tez nie jedno tempo tylko wolny bieg a potem sprint i tak cie to wykonczy ale znajac sprawe po 300 m biegu bedziesz mial dosc jak sie nie poddasz beda duze efekty.

Jak mozna chlopaki w wakacje schudnac ? :D

Pilka rozumie ale wypady piwo ma z 300 kalorii :P A pizza a taki tryb zycia przez 60 dni ojojoj :D

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Rób 3x dziennie pompki ( np. 15 zwykłych, 10 odwrotnych i ok. 5 z klaśnięciem) tzn. o 8, 16 i przed snem, po pompkach biegaj, przestań pić napoje typu cola, pij samą wodę i git ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ja przez ostatnie wakacje schudłem 11 kilo, dziennie 10/11h na dworze :) Gra w piłkę, dodatkowo gram w miejskim klubie = treningi = wysiłek = chudnięcie :)