Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic] Maggot Vs Sejnex

Sejnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojedynek

Wyzywający: Sejnex

Wyzywany: Maggot666

Kategoria: Grafika

Tematyka: dowolna

Czas: 2 dni

Notka: Sygnatura o rozmiarach 700 x 200

Wygenerowane przez generator KomputeromaniaK'a

Opublikowano

Przyjmę, pod warunkiem że sygna nie będzie ze stocka.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Zmień jeszcze że rozmiar dowolny to wrzucę moją sygnę, bo ją zrobiłem. Jakbym miał oddać z rozmiarem 700 x 200 to by było zbyt pusto na niej, a nie chciałem jej zaśmiecać zbędnymi c4d i renderami.

W innym przypadku zrezygnuję, gdyż jak zrobię tak wielką sygnaturę, to przegram... na 100%.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Niech ci będzie rozmiar dowolny, ale nie możesz wrzucić swojej sygny zrób nową.

Przy NoFace wyciągałeś regulamin, a teraz chcesz go złamać ;d

F.) Podczas trwania pojedynku użytkownik nie może opublikować wcześniej wykonanej pracy, która pochodzi z jego galerii. 

Opublikowano

Zrobiłem sygnaturę specjalnie na ten pojedynek.

Wcześniej jej nie publikowałem...

zombie.png

Opublikowano

Sejnex <3

@Maggot

Pustka, napis do wywalenia. Brzydka ramka i te twoje wtopienie jest już nudneeee!!

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Maggot, chociaż jest jego pomysł. a Ty Sejnex widzę z poradnikiem trochę leciałeś ;)

Pomysł normalnie zajebi*ty.

Gradient+ mozaika= tło. Minecraft+ lasso= wycięty render.

Ctrl+C + Ctrl+V= wklejony render na tło.

Narzędzie tekstu+ LPM= napisanie tekstu.

Smudge+ ruszanie myszką na skopiowanym renderze= "wgranie renderu"

Woohuuu! Maggot się napracował, że normalnie niejeden chciałbym mieć taką pomysłowość!

Szkoda mi wciskania klawiszy na takich ludzi, którzy myślą, że coś potrafią, a tak naprawdę gówno potrafią o.O.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Maggot napracował się więcej niż Sejnex .

Sejnex wkleił 3 tekstury i render !

no ale to jest pojedynek, a nie pogaduszki..

jak chcesz pogadać to pw.

Opublikowano

Tak naprawdę to ja nie wiedziałem co mam robić, od czego zacząć, jakiego renderu użyć ...

Próbowałem z inną tematyką kilka razy, a dla tej pracy ściągałem specjalnie gimpa, żeby użyć jednego filtru którego nie znalazłem w photoshopie (tak, wiem, noob jestem).

W sumie to zajęło mi godzinę.

I sorry że znowu tak samo wtopiłem render, ale póki co innego sposobu nie znam (będę się uczyć, obiecuję).

Dziękuję Szymeek za głos. Pewnie to jedyny na mnie, bo praca Sejnexa jest trochę ładniejsza, aczkolwiek tematyka już nudna, a render bardzo popularny.

@Wredna

Painta? Nie dasz rady zrobić żadnej rzeczy z mojej sygny w paincie...

Sejnexa ładniejsza, bo 12 tekstur robi swoje... no ale wiesz, oryginalnego pomysłu to nie miała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...