Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wielki Problem Z Serwerem No Hamachi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was,

mam taki problem, aczkolwiek zrobiłem tego całego fajnie pięknie no hamachi loguje się na raina chodzi, to dobra robie sobie konto restartuje serw itd tak jak trzeba a tu nie mogę się połączyć, po prostu pisze ciągle zostaniesz połączone z serwerem.

Ma może ktoś jakieś rady wobec tego.?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z jakim IP masz spolszczenie?

up. jak jest się localhostem to nie trzeba mieć portów otwartych żeby samemu wejść na serwer, więc nie znasz się to nie pierdol :<

w duszy muzyka gra otwarte serce mamy dla gości,

politycy chcą nami kierować nie wiedzą ,że mamy wnętrze... odejdź od telewizora i wyjdź na powietrze.

Opublikowano

Zobacz czy łączy ci się z MySql, jeśli tak to zrób nowe konto i na nim się zaloguj, lub zrestartuj maszynę :)

przecież napisał " robie sobie konto " to musi mu MySQL się łączyć... japierdole... na siłę znawców udajecie.

MrTradeBxxx, też kurwa znawcę udajesz... localhost nie musi otwierac dla siebie portów do gry... jak jesteś localhostem to porty są dal ciebie zawsze otwarte. poza ftp chyba. więc nie udawaj kurwa znawcy bo nim nie jesteś.

w duszy muzyka gra otwarte serce mamy dla gości,

politycy chcą nami kierować nie wiedzą ,że mamy wnętrze... odejdź od telewizora i wyjdź na powietrze.