Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reprezentacja Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co uwazacie o niej po ostatnich meczach szkoda gadac a za rok euro jak bedzie tak dalej to sie zblaznimy

w jaki sposob mozna byloby poprawic forme polski

jezeli bedzie tak dalej to dostaniemy z kazdym w dupe 3-0

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No niestety , nie jest to co kiedyś.

Ile jeszcze trzeba porażek by do dymisji oddał się Smuda??

Benhacker chociaż zarabiał 20x więcej , ale jednak graliśmy lepiej - choćby wygrana z Portugalią

Myślę że trzeba nam nowego trenera :huh:

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

benhaker mial leprzy takze sklad i polacy grali dla zabawy nie dla kasy pamietam wtedy forme Smolarka

i Roger jak byl smuda tylko reklamy w biedronce robi jakby zatrudnili arsen wengera to polska byla by brazylia

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Szkoda gadać o graczach polskich w piłce.

A kibice ostatnio na Litwie to już wgl.

(ludzie sie bedą do nas bać przyjeżdzać)

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Moim zdaniem trzeba było nająć jakiegoś zajebist*** trenera niemca lub holendra i tyle. To było by najlepszym rozwiązaniem. Zainwestować aby ten trener miał doświadczenie ale nie był za stary ;]

Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie... Jak można było zatrudniać na stanowisko selekcjonera kogoś kto tak niedoświadczonego na tej płaszczyźnie jak Smuda tuż przed tak ważnym dla nas turniejem? To jest śmieszne, ale wiadomo Lato woli mieć swoją marionetkę a nie kogoś kto się potrafił postawić jak Beenhakker. Kiepsko to widzę, trzeba szybko zacząć działać bo skończy się jak zwykle, czyli:

1. mecz otwarcia

2. mecz o wszystko

3. mecz o honor

i po EURO... Sam trener tez nie wystarczy bo jak wiadomo "z gówna bata nie ukręcisz", więc naszym SUPER GWIAZDOM musi się chcieć grać z orzełkiem na piersi a nie chlać i urządzać bunga bunga na wzór Berlusconi'ego...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Jak to Polska -.- Teraz polska piłka nożna jest na poziomie poniżej 0. Jak tak pogramy to nie wyjdziemy z grupy ;DD

Jesteśmy organizatorami , mamy od razu zapewnione wyjście z grupy ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

PZPN to wielka mafia.Zatrudniaja tam ludzi ktorzy nic nie robią i dostają ogromne pensje.Smuda to porażka a ja juz od dawna nie ogladam meczy reprezentacji polski bo mi szkoda prądu

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wszyscy dobrze wiedzą co trzeba zrobić ale zależny im na kasie więc na razie Polska przez kilka ładnych lat będzie mieć reputacje jednej z najgorszych drużyn.

Opublikowano

Na EURO od razu odpadniemy. Dobrze, że chociaż jako organizator mamy od razu zapewnione wyjście z grupy,

bo inaczej wogóle by nas tam nie było : D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Wg mnie kiedyś się to zmieni ponieważ każdy "człowieczek" ma swój honor tylko co niektórym życiowe wartości przysłaniają dobra materialne a resztę mają w dupie .