Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scorpy gold vs. silver premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, iż nie wiem co wybrać . Puki co posiadam :

1th slot - katana

2th slot -Desert Eg

3th slot- k1

4th slot- spanner

5th slot - brak

6th slot- m14 landmine

I nie wiem co kupić myślałem żeby kupić gold skorpy na 8th slot , ale tez myslalem zeby kupic silver premium , wtedy kupil bym 5th slot i wygladalo by to tak:

1th slot-katana

2th slot-Desert Eg

3th slot mp7a1

4th slot-spanner

5th slot- k1

6th slot - m14 (moze puźniej zakupie 6 slot change , to też flash mine)

Do wydania mam 40zl , przyjmuje również inne propozycje zestawów jakie Wg. są najlepsze na energinera lub assaulta

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

NIE GRAM NA KONCIE pr0metek ani pr0metek1 !!!!!!

Opublikowano

Według mnie zdecydowanie wiecej korzyści będziesz miał z premki. Dojdą Ci dinary, będziesz miał także expa wiecej. A scorpy to tylko broń, która mi jakoś do gustu nie przypadła.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Według mnie lepiej kupić silvera niż scorpy gold na silverze przez 30 dni możesz coś kupować a wybierzesz scorpy toi zadnej innej broni p2p nie dokupisz do tego.

bez gif.

Opublikowano

,,Według mnie lepiej kupić silvera niż scorpy gold na silverze przez 30 dni możesz coś kupować a wybierzesz scorpy toi zadnej innej broni p2p nie dokupisz do tego.''

Z tym się nie zgodzę , ponieważ kupił bym z paysafecard 3day basse pass , wtedy miał bym zniżki , scorpy bodajże kosztowały by 720g1 plus moje 31 G1 , ale dzięki za pomoc , bo też wydaje mi się że bardziej opłacalna premka :P

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

Opublikowano

Zdecydowanie wybrał bym premkę. Po pierwsze masz ją na 30 dni. Grając dziennie zdobywasz z pewnością te 5-7k dinarów.

Tak więc pograsz trochę i będziesz miał już możłiwość kupienia np. MP7A1.

W ItemShopie można stworzyć bardzo potężne zestawy, więc jeśli wybierzesz premkę, a znudzi Ci się gra medem to żaden problem!

Możesz przecież kupić sobie coś na inną klasę.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ja bym silvera kupił a póżniej famasik ,flashe i jedziesz na CQC ale trzeba mieć wystarczającą ilosć dinarów .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Bywalec
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma się co zastanawiać tylko brać premium ponieważ ze skorpow to za dużego pożytku nie będziesz miał a premium daje expa, dinary,szpan itp.

A jak wiadomo skorpami trzeba umieć grac są zajefajnie szybkie magazynek kończy się chyba w nie całe 5s więc trzeba umieć je ogarnąć :D

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

Właśnie kupiłem wczoraj premke , tak jak radzisliscie :D Teraz zbieram 7dniarow na 5lot narazie wygląda to tak:

1th slot-katana

2th slot-Desert Eg

3th slot mp7a1

4th slot-spanner

5th slot- brak (jak uzbieram 7k dnianrów kupuje)

6th slot-m14 landmine

Kiedy będzie 5lot pojawi się tam z pewnością k1 :P

Tylko pojawił się problem ponieważ wydawało mi się że powinienem dostać 2 promocode tak jak wczesniej , a dostalem tylko 1

Jeśli trzeba napisać Ticketa , to ten kto pomoże dostanie 3 day basse pass xD

A co do tego bota, mógł byś mi go przesłać na PW ? Proszę też dam 3 day basse pass :D

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

Opublikowano

Z tego co wiem to tylko za golda ma się dwa promo ,a za reszte jeden ale można napisać ticketa i starać się o drugiego ale marne szanse .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Ok , Dzięki leci + , tylko jak z 2 miesiące temu kupiłem silver premium to dwa dostałem dlatego jestem zdziwiony ;/

pr0metek.jpg

Sygna by @xArtemzx

Opublikowano

Wedlug mnie lepsze rozwiazanie to kupie premki na 3 dni + g1 i masz bronie i premke ... 5 slot jest moim zdaniem zbedny da sie bez niego obejsc przy wyposażeniu m14/flash.

Pozdro.

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Ja kupilem z tydzien temu premke gold na 30 dni i nic nie dostalem. mógłby ktoś mi pomoc wysłać ticketa na te promo?

jakbym normalnie te promo dostal to gdzie by mi się to wyświetliło? tam w tej zakladce "code"?

snikersproject1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...