Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]"Celownik" Do Sniperki

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą wpadłem na pewien pomysł. Może się on wydawać trochę dziwny, ale umiem zrobić żeby był "celownik" w sniperce :D A mianowicie, bierzemy kawałek plasteliny lub czegoś lepiącego, gdy jesteśmy już w grze to wyciągamy nóż czy tam toporek i nakładamy plastelinę na monitor w miejsce celownika :DD Snipa bez celownika nie strzela za bardzo dokładnie, ale gdy np jest taka sytuacja, że jesteśmy 1vs1 z gościem który jest blisko nas to dla niektórych ciężko jest przybliżyć i strzelać a tak to bez przybliżania ;D

Pozdro

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Eeee? Co to ma w ogóle być? Radze ci zmień treść tej wypowiedzi, bo usłyszysz obelgi, i to sporo. Pomysł jest bezsensu. Zostawie to bez dalszego komentarza.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Pomysł znany i nie tylko z crossfire. Za początków cs-a i innych fps-ów stosowano to (plastelina, kawałek samoprzylepnego papieru, zmazywalny marker itp.)

9obpmnjr.png

Opublikowano

koles uposledzony jestes czy co ????

1.. W snajperkach jest rozrzut gdy strzelasz bez przyblirzenia !!!

2.. kto bedzie niszczyc sobie mnonitor dla tak prymitywnego sposobu !!??

3.. celownik mozna sobie sciagnac ale to i tak bez sensu (patrz na 1 )

4... KOLES IDZ SIE UTOP JAK MASZ TAKIE RADY DAWAC !!!!

PS MASZ 12 MINUSOW DOBRY JESTES NIE ZBIERAJ + LEPIEJ CI WYJDZIE ZBIERAJAC - :P

- NIE PISZ JUZ LEPIEJ NIC

Worekpol nie zalezy mi ani na + ani na -

szczerze mowiac mam te plusy w dupie !!!

Wiec moga minusiwac mnie ale mnie to nie rusza bo nawet na to nie patrze

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

Jak zauwarzyłem połowa z was to jakies Nastolatki które Nabijają sobie posty Bezsensownymi Wypowiedziami I Wyzywając

go Od Jakiego tam Debila lub w jakiś inny sposób próbują go upokorzyć ale jak widać Sami siebie Robicie Bałwanów a na Medka nie macie co liczyć ubliżając albo napisać w x4 [tematach zdaje mi sie ze nie działa]

Pisze w tym dziale pierwszy raz ale spoglądam juz bardzo długo 95%tematów założonych przez jakis tam o ludzi . To wszyscy sa zbluzgani przez ludzi co nie wnieśli w ten dział nic, a jeden z drugim jedzie sie ze po co ściągać hacki jak można sam zrobić jeżeli możecie to zróbcie i podzielcie sie z kolegami co Lubią uprawiać sport Extrime

Mała podpowiedz Chcecie myc medkami to Ogarnijcie sie do jakiegoś tam stopnia Zróbcie jakis Temat konkretny pilnujcie go zeby zawsze był odświeżony i żeby były nowsy a na pewno ktoś z góry na was spojrzy i napisze na Pm czy nie chcesz zostać medkiem ...

Ten post pisałem do ludzi inteligentnych co wiedzą jak sie zachodzić w danej chwili Wiec nie pisać jaki ja jestem będziesz chciał mnie pocisnąć tylko na Pm a odpisze ci x2 razy mocniejszym pociskiem

Do tematu

nie słyszałem o tym ale bardzo Fajny pomysł oczywiście nie skorzystam

plus dla Autora

za chęci .

aa jeszcze Jedno danielekbrd Raczej ty tez nie dasz rady juz na + wyjść widze -9

cooltext570762601.png
Opublikowano

Pomysł nie nowatorski już był taki w dziale war rock. POMYSŁ NIE JEST DO BANI ale umyj potem ekran. Bez sensu w cfie jest ,że sniperka bez włączonego trybu wali po niebie zamiast w środek ekranu jak np. w MW2

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Michał15+*B* zgadzam sie z toba w 100% , zreszta jesli masz lepszy monitor jakiejs tam firmy to kto bedzie go brudzic , niszczyc ??

i z tym rozrzutem to tez racaja :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

OMG, Wystarczy sciągnąc celownik co zajmie niecałe 2minuty , plastelina daruj myślałem że se jaja robisz na początku

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...