Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż kiedyś przestałem grać na jednym koncie. Teraz chciałem sobie na nim pograć ale zapomniałem hasła. Najgorsze jest to, że jest ona zarejestrowana na starą pocztę na którą zapomniałem hasła i jeśli chcę odzyskać na nią hasło to potrzebna odpowiedz na pytanie która też zapomniałem. Czy da się coś zrobić, żeby odzyskać hasło. Jakiś hack, sposób daje +. A i pocztę mam na WP

Opublikowano

Możesz napisać na support WP.pl, choć wątpię żeby to coś dało. Jednym słowem straciłeś i emaila i konto ;P

Możesz napisać do supportu Wp.pl, żeby sprawdzili Twoje IP i IP poczty, z którego została zarejestrowana :)

cvsk.jpg

Opublikowano

Możesz napisać na support WP.pl, choć wątpię żeby to coś dało. Jednym słowem straciłeś i emaila i konto ;P

Możesz napisać do supportu Wp.pl, żeby sprawdzili Twoje IP i IP poczty, z którego została zarejestrowana :)

Jak się pisze do tego support?

Opublikowano

normalnie ... znajdziesz na stronce support i piszesz ^^ a czy na WP nie ma czegoś takiego jak podajesz swój nr tel . i ci przysyłają sms'em hasło czy coś ?? ^^ a może sekretne pytanie xdd

Opublikowano

Ja mam takie pytanie do autora tematu , jaki czas już nie byłeś na tej postaci ? Bo wiem , że z czasem usuwają postacie ;]

Opublikowano

podobno z rankingu usuwają postać po 3 miesiącach nie logowania się na niego.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nie da sie odzyskać tej postaci ;) chyba że przypomnisz sobie passy do konta badz e-mail

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...