Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja własna OTS lista!

Wrotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zareklamowac tutaj moja wlasna liste OTS. Całość, włącznie ze skryptami (no poza logiem:P) pisałem osobiście od 0 więc strona może być jeszcze troche nie dokończona, w przyszłości się to zmieni.

link: http://ots-list.org

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
8. Na mpcforum.pl jest zakaz reklamowania innych for. Za reklamę forum określa się też informację o tym, że ma się chęć stworzenia takowego.
Opublikowano

to nie forum. To strona. Może to coś podobnego ale każdy może pochwalić się tym co zrobił! To coś jak praca w psie!

bez gif.

Opublikowano

Roboty aż tak dużo nie było, w koncu to tylko list OTSow, nie ma tam zbyt wiele :P No ale jakby nie patrzec troche przy tym siedzialem.

A co do regulaminu, tam tylko logowanie ma chyba czesc wsp z forum :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Nie rozumiem tylko co to ma wspólnego z cheatami do tibii. Temat powinien lecieć do kosza i jeśli któryś z moderatorów tego zażąda to niestety poleci.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Update, wprowadziłem nowy layout, wydaje mi się że teraz dużo lepiej wygląda.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sorrki ,że odświeżam ale jak próbuje wejśćna stronke to pisze "Dont hack me plx!". Czemu? Jeszcze 10min temu tego nie było.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Sorrki, przez jakieś 20-30min nie działał ale już wszystko wporzo.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Cos przekombinowałeś z sesja ;p wystarczylo ciasteczka usunac i bylo by ok

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...