Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Królewski Hwang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż wszedłem na ten temat : http://www.mpcforum.pl/topic/194420-clientkrolewskie-hwangi/ w celu dodania wyglądu królewskiego hwangu do Clijenta , bo ikonkę widzę a mam zbroje białą i to wina pc i pc2 i właśnie tutaj zaczyna się do was drodzy Userzy Mpc forum pytanie

jaki plik odpowiada za królewski hwang a konkretnie za wygląd ja myślę , że na woja to: warrior_king01 ale nie jestem pewien jak ktoś wie niech napisze dam + ( Oczywiscie na inne klasy również:P)

@Edit: Problem rozwiazany

Zbieram -

Opublikowano

warrior_king02.dds, sura_king02.dds (Sura_king_cloak02.dds), shaman_queen02.dds, assassin_queen02.dds. Takie pliki muszą się znajdować zarówno w pc jak i pc2. Następną sprawą jest root a tam pliki odpowiedzialne za każdy rodzaj postaci (wojo, ninja, sura, szaman + podział na płci, w sumie 8 plików.) Musisz w nich dorobić wpis dla królewskich hwangów (no bo skąd client ma wiedzieć z jakiego modelu i tekstury ma korzystać?) i powinno wszystko działać. Wpisz w googlach "jak dodać nową zbroję mpc" i na pewno wyskoczy Ci kilka tematów jak to zrobić.

edit. no cóż, nie zauważyłem edita ;)

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...