Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem I Prośba]Cartographer I Serwer

omenoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam prośbę o wysłania mi Cartographera na wersje 1.3_01 Beta ponieważ ten stary mi się psuje i nie chce działać a tą wersję ...

A teraz problem:

Otóż gdy zrobiłem serwa to mój kolega jak wbija na serwa to mnie wywala a jak ja wbije to go 0.o ale z innymi graczami to mi all działa i jest git ... Co to może być ?? Serwer na Hamachi .

Za pomoc leci +'sik lub -'sik jak kto woli ;)

Opublikowano

Jeżeli mieszkacie jakoś blisko siebię, możecie mieć to samo IP. I to jest przyczyną. Ale to tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

A jakis blad ci sie pokazuje? :)

Co sie dzieje? Crash? Blad? Czy poprostu tak jakbys kliknal "Dissconect"?

To moze nam pomoc ;]

Wiem ze jest na to mala szansa ale moze macie ten sam nick? Moze twoj kolega zapomnial zmienic, jak probowal sie zalogowac na twoj nick, albo na odwrot? To tylko sugestia. Nie moge wiecej powiedziec bez wiedzy jakiego rodzaju jest to kickanie ;p

xJustMe.png

Opublikowano

@madmanpl

A co do wywalania to nie, nie mamy tych samych nicków ... oczywiście leci + za chęci .

@robert1252

Tak otóż ciężko mi znaleźć w google ponieważ szukałem i nic ... A i tak leci + za Cartographera .

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...