Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Glitche na War Head, Pump Jack i Grave Digger

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Witaj!

Moim zdaniem troche przesadzasz bo wiekszosc tych roznych "trickow" ktore pokazyjesz nie sa błędami ani buggami. Jednak jest kilka fajnych przydatnych z w szybkim poruszaniu sie rzeczy ktore pokazales na powyzszym filmiku. Dlatego daje ci +

Jednak jak juz pisalem wczesniej w podobnym temacie moim zdaniem powinienes nie tyle co pokazywac a nie nazywac tego bledami.

podrawiam

edit 1:

plusa dam ci jutro bo mam limit

edit2:

na filmiku widac ze masz gordona wlaczonego. i no recoila do cqb. samo cqb bez tego ma no recoila. Aha i taka wiadomosc nie uzywaj tego jesli nie chcesz dostac bana. Bo nawet jesli nikt cie nie zreportuje to i tak dostaniesz bana na wszystkie konta ktore byly logowane na twoim ip. Wiem cos o tym bo sam stracilem cpt bawiac sie hakiem na noob acc. A nexon sprawdzi twoje logi wiec ban jest praktycznie nieunikniony predzej czy pozniej

Edytowane przez Suuchy
Opublikowano

Witaj!

Moim zdaniem troche przesadzasz bo wiekszosc tych roznych "trickow" ktore pokazyjesz nie sa błędami ani buggami. Jednak jest kilka fajnych przydatnych z w szybkim poruszaniu sie rzeczy ktore pokazales na powyzszym filmiku. Dlatego daje ci +

Jednak jak juz pisalem wczesniej w podobnym temacie moim zdaniem powinienes nie tyle co pokazywac a nie nazywac tego bledami.

podrawiam

edit 1:

plusa dam ci jutro bo mam limit

edit2:

na filmiku widac ze masz gordona wlaczonego. i no recoila do cqb. samo cqb bez tego ma no recoila. Aha i taka wiadomosc nie uzywaj tego jesli nie chcesz dostac bana. Bo nawet jesli nikt cie nie zreportuje to i tak dostaniesz bana na wszystkie konta ktore byly logowane na twoim ip. Wiem cos o tym bo sam stracilem cpt bawiac sie hakiem na noob acc. A nexon sprawdzi twoje logi wiec ban jest praktycznie nieunikniony predzej czy pozniej

W ogóle trochę żeś odkopał....

Zobacz na datę.. 22 luy jeśli Enz miał dostać banna to go dostał (coś na opisie kiedyś miał :P). Co do gordona to jak jest undetected to raczej logi nie idą...

@ Enzil

Przy produkcji CAP`u jak to w ogóle ruszy to lepsza grafa by się przydała ^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...