Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bugowanie Kasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko czy jeżeli na serwie mnie często loga jak buguje to czy gdy dołożę np 2gb ramu to będzie mnie rzadziej logalo ? czy to nie ma znaczenia od kompa ?

Opublikowano

Komputer nie ma znaczenia, ale zależy w jakim sensie lagowało. W sensie, że masz jak np. coś napiszesz i kilka sekund później się wyświetla. - Jeśli tak to wina serwera, lub twojego słabego łącza internetu. Czy jak?

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

xxx - lag neta ;/

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

moze byc i tak "zrobione" bo to niby oszustwo jest < obojetnie czy twoj serw tak moze byc zapisane> i moze logac

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Nie buguj kasy :D to nie bedzie cie logac a na jakim grasz

<embed src="http://wymianabanerow.pl/banner_builder/banners/160x600.swf?copy1=Wszystko+na+telefony&body1=Darmowe+gry&copy2=Darmowe+aplikacje&body2=Mi%C5%82a+atmosfera&copy3=Zapraszamy&body3=Szukam+moderator%C3%B3w&copy4=Darmowe+filmy&body4=Zarejestruj+sie&ctacopy=Zarejestruj+sie+&sharevar=1&shareurl=link+do+Twojego+programu+partnerskiego...&afflink=http%3A%2F%2Fgsm-fan.com.pl&colorp=5&patternp=3&texturep=7&ctap=3&ovp1=2&ovp2=&ovp3=&ovp4=&ovp5=&ovp6=&ovp7=&ovp8=&ovp9=&ovp10=&ovp11=&ovp12=&ovp13=&ovp14=&ovp15=2&ovp16=&ovp17=2&ovp18=&ovp19=&anip1=&anip2=&anip3=&anip4=2&anip5=&anip6=&anip7=&anip8=&anip9=2" quality="high" bgcolor="#FFF" width="160" height="600" name="250x250" align="middle"  allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" />

Opublikowano

jak na swoim to wez GM jak na czyim fajna sprawa zarobku;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Ale po co bugujesz kase? -.- rozumiem 4Fun-ka ale na normalnym serverze gdzie Ga zapomniał zmienić bug ty musisz to wykorzystać? żałosne ...

A co do tematu to :

1. Nie buguj kasy

2. Jak ci się nie podoba moja opinia to usuń postać :***

mumup.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...