Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z grą na EliteMT2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam problem z privem EliteMT2 <_< mianowicie mój problem polega na tym iż

Gdy loguje sie na konto daje START i wywala do okna wybierania ch

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

@ up

Gram na Cliencie EliteMT2. Chciałem wejść na wojne jako Obserwator i mi sie postać zbugowała, kumpel miał podobny przypadek tylko on to v1 lochu pająków poszedł... <_<

Opublikowano

hah a po co to jest bug postaci ja np na 50% serwerow priv tak mam. czekasz z 10 min idziesz na ich stronke bierzesz przenies postac i postac odbugowana i juz tak nie bedzie ;](tylko poczekaj te 10 min!!!!

Legenda
Opublikowano

Oni zawsze coś wykombinują. Dawniej wywalało do menu gry bo był max 600osób na jedno ch. Spróbuj się zalogować na inne ch.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Oni zawsze coś wykombinują. Dawniej wywalało do menu gry bo był max 600osób na jedno ch. Spróbuj się zalogować na inne ch.

Już próbowałem, owange64 też już próbowałem i nic ... <_<

Opublikowano

Panowie próbowałem już funkcji "przenieś postać" i to też nie działa Bardzo bym prosił o szybką pomoc co zrobic... nick mojej postaci na EliteMT2 to JaJestemTu

Opublikowano

Mam bardzo podobny problem.Niestety GA i GM nic z tym nie robią.IzuryyBM zaproponował żeby przenieśli przez MySQ(nie wiem jak to się pisze a nie mogę znaleźć tego posta) przenieśli.Mój nick : Astard . Opcja przenieś nie pomogła 10 razy.

PS : W v1 loch pająków się zbugowałem.

Opublikowano

@ up

Postać już przenieśli ale jak wbiłem na konto to zatkało mnie. Całe moje eq znikneło szmaragd prawie full eq smoka ( tylko tarczy brakowało ) pogro znikneły... <_< mi sie postać zbugowała gdy chciałem wejść jako Obserwator na wojne gildi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...