Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Spotkałem się z pewnym problemem, a mianowicie grożono mi niejednokrotnie banem za nick z końcówką JG ( przykładowo: NickJG ) .

Posiadam nick z taką końcówką i niektórzy gracze ( szczególnie po przegranej w PvP ) grozili mi banem za nick. Sądzili, że ten skrót oznacza J***** GM.

Wydaję mi się jednak, że jest to kwestia interpretacji, gdyż założyłem ten nick z tym skrótem, ponieważ pochodzę z miejscowości o nazwie Jelenia Góra ( JG ).

I stąd moje pytanie... Czy ze strony GM'ów grozi mi to jakimkolwiek banem? Proszę o dokładną odpowiedź. Będzie + / - ( jak kto woli ; D )

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jezeli nawet by postawili ci Bana to masz twardy dowod czemu taki nick... a po drugie To raczej nie mozliwe zebys dostal bana za to :)

Tak mi sie wydaje

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Witam! Spotkałem się z pewnym problemem, a mianowicie grożono mi niejednokrotnie banem za nick z końcówką JG ( przykładowo: NickJG ) .

Posiadam nick z taką końcówką i niektórzy gracze ( szczególnie po przegranej w PvP ) grozili mi banem za nick. Sądzili, że ten skrót oznacza J***** GM.

Wydaję mi się jednak, że jest to kwestia interpretacji, gdyż założyłem ten nick z tym skrótem, ponieważ pochodzę z miejscowości o nazwie Jelenia Góra ( JG ).

I stąd moje pytanie... Czy ze strony GM'ów grozi mi to jakimkolwiek banem? Proszę o dokładną odpowiedź. Będzie + / - ( jak kto woli ; D )

Pozdrawiam.

Szczerze mówiąc to nie powinno, choć Team Metin2 lubi nad interpretować niektóre rzeczy.

Opublikowano

Nie no Stary nie wież tym "dzieciom", GM nie ma podstawy Cię zbanować za coś takiego. :mellow:

To tak jak byś zrobił sobie nick z końcówką GH i komuś by się to kojarzyło z GM. xD

Konto nie jest zagrożone.

Opublikowano

Taki skrót może oznaczać wszystko. Nie ma szans za to na bana, dzieciaki się plują gdy jesteś od nich lepszy bo są uzależnieni od tej gry a naprawdę nie wbili nigdy 50+. Nie dostaniesz bana, bo nie ma dowodów na to co to oznacza.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana , bo dla jednych i drugich ten nick może co innego znaczyć.

nie bądz cham, daj minusa -----

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...