Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Jest Grane? ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam taki Problem Gdy Włączam Metin2 (pl) Często mam taki problem ze zamiast tych Normal,Busy itd... Mam Kropeczki. Gdy chce sie zalogować to pisze błąd połączenia z serwerem. Pisalem do Supportu metin2.pl i powiedzieli zebym wyłączył wszystkie torrenty, gg, skype itp, Zrobilem tak lecz niepomogło. Czasami mam normalnie ze wlaczy mi sie bez żadych problemów. Proszę o szybką odpowiedź na gg lub pw. Ps jak bede mial znów ten problem Dodam ss moje gg 33053336 Z góry Dziękuję i pozdrawiam

graphic.png

Opublikowano

reinstaluj metina moze pomoze a jak nie to sciagni se kamermoda i juz z glowy . chyba ze na nim tez ci nie bedzie dzialalo tzn. ze masz bana lub cos z netem/torentem.

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Wiesz co?

Może spróbuj uruchamiać jako admin i zmień zgodność.

Po reinstalu, oczywiście.

DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE, JEDEN MAŁY KLIK!

NIE BĄDŹ ŻYŁA!

STARAM SIĘ TYLKO POMÓC!

some fun.

Opublikowano

Niemam innych kont na komputerze mam tylko admina Reinstalowałem metka chyba z 10 razy dosłownie ale niepomogło zgodność też zmienialem. Po formacie kompa nawet nic niepomoglo może to wina internetu ? A bana też niemam bo u kolegi normalnie na koncie gram ip tez mialem zmienione wiec bana na ip niemoglem dostać po 2 nieużywam cheatów. Przez kamer moda jeszcze nieprobowalem ale wątpie , lecz spróbuję jbc to dam znać

graphic.png

Opublikowano

A jaki masz system?

+ Antywirus.

NIE BĄDŹ ŻYŁA!

STARAM SIĘ TYLKO POMÓC!

some fun.

Opublikowano

mozliwe . a masz siec lan , bezprzewodowy czy samemu?

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

radiowka od twojego stacionarnego czy lecisz na zula :> bo to zalezy tez.

Opublikowano

bez antywirya próbowałeś?

I tak jak kolega up, to też ważne :>

NIE BĄDŹ ŻYŁA!

STARAM SIĘ TYLKO POMÓC!

some fun.

Opublikowano

2x UP@ radiowka od twojego stacionarnego czy lecisz na zula :> bo to zalezy tez.

Wiesz jestem tu dosyć nowy ;p i niekumaty weś mi to wytłumacz o co chodzi ;p i Kabe. Tak bez antywira pomagalem i nic niedalo to bez anty wira radzili mi ci ze supportu ;p

graphic.png

Opublikowano

Też tak miałem. Odinstaluj Metina przez panel sterowania. Wszystkie programy z nim związane. Później ściągnij najnowszego metina z stronki głównej ...;> Zainstaluj go spaczuj stronetuj i uruchom. Mi pomogło bez Dodatku, ale możesz spróbować z. :D

Opublikowano

albo odpalaj bez paczera, jak na nowo zainstalujesz.

Oczywiście, jako admin,

NIE BĄDŹ ŻYŁA!

STARAM SIĘ TYLKO POMÓC!

some fun.