Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Address Logger By Odyseusz

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam przdstawic moj address logger do WarRock'a. Dzięki niemu szybko i bez zbędnego szukania w Olly bądz innym debugerze znajdziecie interesujące was adresy.

Dzięki temu address loggerowi możecie znaleśc następujące adresy:

To jest ukryta treść, proszę

Jak użyc address logera:

1) ściągacie plik dll z załącznika (odysloggerThemidaPacked.dll )

2) to jest sama dll'ka więc musicie posiadac injector dla WarRocka pełno jest ich na forum.

3) nazywacie tak samo dll'ke (.dll) i injector (.exe) np. odys.exe i odys.dll

4) odpalacie WarRocka

5) WarRock wyłaczy sie wam ale w katalogu gdzie jest umieszczony plik dll pojawi się wam plik o nazwie Address.txt w który będziecie mieli adresy do WarRocka.

UWAGA!!! Aby ochronic ścieżki adresów(patterns) mojego address loggera przed skopiowaniem plik dll został spakowany przez Themide.

DOWNLOAD:

Virus SCAN:

DOWNLOAD_2 Vsta, 7

Virus SCAN

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Właśnie o to pytałem się wczoraj ale biały pisał że trzeba by passa leci plus na 2 postach

daj więcej postów to plusa postawię

@ Mi wyskakuje filed to injected dlaczego !!!!!!!??????

Opublikowano

komx mówiłem o Cheat Engine a nie o adress loggeru

aaa no tak ale ten sposób też mi nie działa próbowałem na 4 injectorach i nawet wr się nie włączy i żadnego pliku TXT tam niema

baiły a masz jakieś loggery ??? coś takiego jak to??

Opublikowano

kamox jaki masz system??? xp?Vista? 32?64?

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

system mam windows 7 home premium 32BIT i nawet mi sie WR nie włącza tylko HS sie załaduje a potem już nic sie nie dzieje próbowałem na 4 injectorach i na każdym to samo.

Zrób pokaz slajdów jak ty to robisz a może to fake !!!!????

Opublikowano

Nie mam czasu na slajdy. Może na 7 nie śmiga. Ja mam Xp sp3. Napewno nazwałeś plik dll tak samo jak .exe ??????? Po drugie to odpal injector jako Admin.

Ps za jakąś godzine dam inną dll'ke i dam mniejszą ochronę w Themidzie moze to jest powodem crash'u. Idę coś zjeśc.

logoy.jpg

Opublikowano

Nie mam czasu na slajdy. Może na 7 nie śmiga. Ja mam Xp sp3. Napewno nazwałeś plik dll tak samo jak .exe ??????? Po drugie to odpal injector jako Admin.

Ps za jakąś godzine dam inną dll'ke i dam mniejszą ochronę w Themidzie moze to jest powodem crash'u. Idę coś zjeśc.

Jestem już wystarczająco długo na forum "luk na posty lub rangę" że nie musisz pisać mi o takich rzeczach jak taka sama nazwa plików lub uruchom jako admin.

A ma ktoś win 7 i mu chodzi????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...