Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng + Crack (8.71)

mateo31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;P

Daje wam scrackowanego TibiaBot NG pod tibie 8.71

Skan: (nie wiem czy tak się zamieszcza ;p ale jest)

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8d50f5acbd83a4d4d41a39a9b688675d4eb64518b150d2f25f1a046bc08581c4-1296385531

File name: TibiaBotNG.rar

Submission date: 2011-01-30 11:05:31 (UTC)

Current status: finished

Result: 14/ 43 (32.6%)

(wkońcu bot... to coś musi w nim być)

Link:

http://www.speedyshare.com/files/26575431/TibiaBotNG.rar

http://www.megaupload.com/?d=91H9DAO0

W środku znajduje się folder "WŁĄCZ TO ZANIM ODPALISZ NG!" tam znajduje się klucz.reg którym crackujemy ;d

Zapewniam że nie ma w tym żadnych keyloggerów :)

dowód że jest, działa i istnieje

ngcrack.jpg

@down ... mów jak chcesz, instalka z tibiabot.com a klucz.reg od jackraymund. Więc wszystkie wiry były zawarte w samym bocie.

• 2 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

działać działa ale w 100% to nie wiem bo tylko włączyłem go i nie zamknęła się Tibia z botem to trybi ;) thx za wstawkę ;)

Opublikowano

@Up Nie masz się czego bać o.O też się zdziwiłem że działa. Najpierw każdy plik przeskanowałem ale oczywiście czysto. Mówię dobra raz kozie śmierć no i udało się ;] Nawet rejestru czyścić nie musiałem :P

Łooooo ku*wa ściągnąłem to coś i mi postać zniknęła... Nie chciała mi się zalogować a ja już w szał popadłem, chciałem kompa przez okno wyrzucić ale spojrzałem przypadkiem na zegarek i skojarzyłem fakty... O 9 jest restart serva :P xD

O lol jak go przeglądam to nie ma opcji pocenia potkami :angry:

Opublikowano

dziala choc ja juz mialem raz krasza gdy kazalem mu zejsc na dol na niedzwiedzie, kolo swiatyni na poludniu od thais... ;p

mam pytanie... probuje samemu dochodzic jaka opcja co robi.. ale nie moge znalezc opcji aby moja postac zaczela jesc food ktory mam w backpacku.. :/

Prosze o pomoc.

Pomocnik
Opublikowano

Kurcze, a ja odpaliłem pierw ng a potem klucz i teraz mam triala :angry: :(

co mam zrobic w tej sytuacji?

Opublikowano

gdzie jest opcja aby bot jadl food w bp?

@edit...

juz obczailem jak to zrobic... trzeba wejsc w rune maker i potem zaznaczyc eat food ;p

ale pojawil mi sie nowy problem... od jakiegos czasu nie chce mi lowic bocik... pisze cannot use this objects...?

o co chodzi... wczesniej normalnie lowil teraz niee... why? (to raczem nie przez opcje eat food)

Prosze o Pomoc. xD

Opublikowano

This file has been downloaded 322 times to dla mnie coś ;) dzięki za zaufanie xD

przy okazji Zapraszam na Refugie :) dużo Polaków NonPvp B) to się nacieszycie botowaniem ^^

@up

hah ;) aż mi się śmiać zachciało wszyscy mówią ,że im działa (większość)

i przyszedł taki żeby wszystkich zniechęcić

szkoda ze z keyloggerem

Opublikowano

A mi tam śmiga perfekcyjnie już od tygodnia, tylko jest jedno "ale". Botuje sobie paladynem na trollach w ręce mam speary, ustawiłem żeby mi je zbierał do plecaka, ale nie wiem jak ustawić żeby je dorzucał do ręki, bo kiedy skończą się te w ręce, to zaczyna z fista bić :/. Wiecie jak to załatwić?

"Nie boję się stada lwów dowodzonych przez barana, boję się stada baranów dowodzonych przez lwa"

paagan.png

Opublikowano

Witam,sciagnalem dzis tego bota ale mam jeden problem,w cave bocie nastawiam learn ale stawia tylko jednego waypointa na ktorym stoje i wiecej ich juz nie robi.Prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...