Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy I Komendy Na Serv Hamachi

mateusz1424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka z kumplem mamy hamachi i chcemy trochę pluginów czy jest jakaś lista pluginów na forum ?

Jak tak to dajcie temat a jak nie to dajcie linki gdzie jest ten plugin a jeśli nie jest napisane co daje to napiszcie =D (dla tego co napisze sam dostanie 3x + albo 3x -)

A i czy MCsharp będzie chodził w hamahi ?

http://www.minecraftwiki.net/wiki/MCsharp#Commands

Opublikowano

Hey0 - podstawowy mod do SMP, już nieaktualizowany.

Bukkit - kontynuacja Hey0

McSharp/McLawl/McZall - podstawowy mod do Classica

Do Classica nie potrzebujesz hamachi, po prostu, stawiasz serwa i grasz ze znajomymi (polecam mój poradnik :)).

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

SMP to Beta, a Hey0 oraz Bukkit działają tylko na Becie, więc można dodać sobie przedmiot komendą:

/give nick id_przedmiotu ilość

@UP

To po co mu mówiłeś że raportujesz?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@UP

thx.

Bo mnie denerwowa bo każdego zachęcał żeby zarabial dla niego kase.

masz 5* xD

Może masz ochotę pograc ze mną i moimi kolegami jeśli wszystko pujdzie pomyślnie i nie będzie dużych lagów ? (serv hamachi)

@All xD

A mogę dowolnie wgrywać mody i każdy je będzie miał? np na te królową creeperów bo gdzieś było na forum

Opublikowano

Na Hey0/Bukkit możesz wgrywać pluginy do tego przeznaczone, typu AuthCraft, WorldGuard, StarGate, ChestProtect, LeafDropper itd.

Linka do nich nie podam, regulamin lokalny zakazuje -,- Musisz sam poszukać, najlepiej w Google'u.

ProDesign miał spis modów do MC, ale Geoning go odpiął, poszukaj na forum, nie jestem pewien czy jest aktualizowany.

//Zakaz gifów-Dektored

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...