Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Klan W Cs 1.6

Psycholek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie niedawno założyłem klan do gry Counter Strike 1.6 o nazwie RiverSide [ www.rs-cs.pl ] i zapraszam lepszych jak i troche gorszych graczy do tego klanu!! będziemy robić pojedynki z innymi klanami i pomału wbijać się na halę sław, chciałbym przez ten klan zjednoczyć samych najlepszych graczy CS'a a tych gorszych graczy podtrenować na jeszcze lepszych i mam nadzieje że gdy ujrzysz ten temat to wbijesz na strone naszego klanu [ www.rs-cs.pl ] zarejestrujesz się i zaczniesz zabawę razem z nami!!!

Chciałbym żeby w moim klanie znajdowali się najlepsi gracze nonsteam jak i steam dlatego założyłem dwie drużyny pojedynkowe. [ Grupa A - czyli 5 najlepszych graczy ze steamem ] ~~ [ Grupa B - czyli 5 najlepszych graczy z nonsteamem ]

Miło widziani są gracze profesjonalni dzięki którym będziemy wygrywać pojedynki ;] więc zapraszam serdecznie.

Pierwszą zasadą naszego klanu jest to że potępiamy graczy którzy używają cheatów różnego rodzaju no bo CS to przecież zabawa a nie nieuczciwa walka o wygraną....

U nas w klanie nie liczy się tylko wygrana no bo przecież przegrywać też trzeba umieć a poza tym ludzi uczą się na swoich błędach czyli gdy będziemy przegrywać to wymyślimy nową taktykę i rozwalimy wrogów!!

Jeżeli masz na tyle odwagi by razem z nami jednoczyć najlepszych graczy w CS'sie i również z nami chcesz wygrywać, przegrywać i uczyć się coraz lepiej grać? Jeżeli tak to wejdź na naszą stronę [ www.rs-cs.pl ] zarejestruj się, ale zanim to zrobisz napisz mi na gg 7734478 > potem dołącz do klanu i umów się na próbny trening który pozwoli ci na zabawę razem z nami, a gdybyś chciał znaleźć w najlepszej piątce to musisz wykazać się podczas grania na naszych serwerach i być wyróżnianym przez innych klanowiczy.

Ważne jest zanim się zarejestrujesz musisz odezwać się do mnie na gg: 7734478 lub napisać na email : [email protected] (ostrzegam zbyt często nie siedzę na poczcie dlatego moje odpisanie do ciebie może trochę potrwać) ;]

• Dodaj nową pozycję...