Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Od K@Mela

otnok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K@mel mogl bys mi wytlumaczyc co sie stalo z twoim crackiem? Bo na tym nowym ibocie 2.72 nie moge sie zalogowac. Ale na 2.70 chodzi normalnie:)

Ps. Z gory dzieki.

Opublikowano

A jesteś w stanie ulepszyć cracka, aby działał?

I co z kasą za cracka, jak nie uda ci się tego naprawić ?

Opublikowano

YY sorki ale co ty Kamel napisales, bo mi wyswietla trzy kropki:)

face_1283875998_by_acmilan97.jpg

skoro crack był na wersje 2.70 to jak może Ci działać na 2.72 ?? to pewnie nawet cracka z 70 do 72 nie wkleiłeś ^^

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

face_1283875998_by_acmilan97.jpg

skoro crack był na wersje 2.70 to jak może Ci działać na 2.72 ?? to pewnie nawet cracka z 70 do 72 nie wkleiłeś ^^

Ty idjoto, nie jestes w temacie to nie pisz, crack dzialal z kazdym nowym ibot'em, ale przy wersji 2.72 przestal mi dzialac. Wiec chem uzyskac info od K@mela co sie stalo, i czy cos z tym bedzie robil. Wiec stul dziub i nie pisz w tym temacie bo g**** wiesz.

Opublikowano

Ty idjoto, nie jestes w temacie to nie pisz, crack dzialal z kazdym nowym ibot'em, ale przy wersji 2.72 przestal mi dzialac. Wiec chem uzyskac info od K@mela co sie stalo, i czy cos z tym bedzie robil. Wiec stul dziub i nie pisz w tym temacie bo g**** wiesz.

trudno się domyślić czemu już nie działa ?? to tak jak byś miał cracka do gta sa i chciał z nim grać w gta 4 ... lepsze zabezpiecznienia = crack nie działa

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...