Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypowiedź Admina Nemico!

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna porcja informacj od Supportu, zapraszam do lektury

Witajcie !

Czytałem niedawno wiele różnych wątków, komentarzy i dyskusji na forum . Postanowiłem napisać jeden wielki post z nadzieją na rozwiązanie najważniejszych problemów, wątpliwości, uwag i odpowiedzi, których pojawiało się całkiem sporo. Czytam cały czas prośby na rok 2011. , więc będę ponownie powracał do tego wątku na początku przyszłego tygodnia.

Problem z Fps’ami.

Istnieją problemy ze spadkiem liczby klatek na sekundę ( Fps’ów), ale nie wszyscy gracze tego doświadczają. Mamy wiele komputerów w biurze i znaleźliśmy tylko 2, które mają podobny problem. Jak wyjaśniliśmy w odpowiedzi na forum, u naszych programistów nie występują problemy ze spadkiem Fps’ów, więc trudno było im to naprawić, jeśli nie wiedzieli czego szukać. Jako wydawca mamy rejestrowane mecze na dobrych maszynach, na których spadki nie występują, oraz słabszych maszynach, gdzie jest problem. Informacje te zostały przekazane do naszych programistów i pracują nad ich rozwiązaniem. Mam podróż zaplanowaną na koniec miesiąca, by spotkać się z naszymi programistami i jest to jedna z dwóch najważniejszych spraw , którymi będą się zajmować w tym czasie.

Hakerzy

Nasza druga dyskusja będzie dotyczyła czitowania w grze. Ci, którzy znają historię War Rocka, wiedzą że mieliśmy swoje wzloty i upadki w tej walce. Zamknęliśmy strony internetowe, wsadziliśmy sprawców do więzienia, pracowaliśmy z różnymi firmami, takimi jak Punkbuster i Ahnlabs. Jest to kolejna z tych kwestii, o których nasi programiści nie są świadomi, ponieważ rzadko zajmują się hakerami w Korei. Ich prawo w kwestii Internetu jest dużo bardziej rygorystyczne od naszego , ludzie są proszeni o przedstawienie danych osobowych podczas tworzenia konta, takich jak numer ubezpieczenia społecznego, które w większości krajów jest w 100% poufne. Zebraliśmy Hack Team, próbowaliśmy różnych metod, a teraz grono naszych programistów ma spróbować pozbyć się dziur (załatać takowe). Jest kilka rzeczy, które zostały zablokowane na stałe, takich jak hacki broni. Nie mogę zdradzić szczegółów dotyczących hackowania, ponieważ nie możemy sobie pozwolić na wyciek informacji, dlatego że hakerzy mogą również przeczytać ten post.

Collector's Box Edition

To było absolutnie niestosowne i przepraszam w imieniu naszego zespołu War Rock i GamersFirst. Nasze plany polegające na ich stworzeniu przy użyciu innej firmy spełzły na niczym z powodu małego wkładu z naszej strony, by zakończczyć to w terminie. Jest to kłopotliwe, zniechęcające dla wszystkich, którzy byli częścią projektu. Pozytywna informacja jest taka, że pudełka są zrobione i powinny być dostarczone w tym miesiąca. Kupujący otrzymają dodatkowe bronie w ramach rekompensaty za opóźnienie. Większość graczy zakupiła je, aby uzyskać na zawsze FAMASA, który został dodany do kont w dniu zakupu.

War Rock umiera?

Widziałem to kilka razy, Spedkiller przysłał mi paskudnego pm’a na forum, a ja pójdę dalej. Odpowiedź jest prosta: NIE! War Rock nie umiera, nie jest on zastąpiony przez inny tytuł FPS, nie traci użytkowników i wciąż rośnie. Tylko dlatego, że ktoś kogo znasz nie gra już nie wskazuje na to , że każdy odchodzi i gra umiera. W ten sposób to działa. Zazwyczaj gramy w gry kilka miesięcy, a następnie zaczynamy grać w coś innego, ale często wracamy po aktualizacji, lub znaczącym dodatku do gry . Niektórzy gracze odeszli ze względu na pewne problemy, ale wiele z nich wróci w późniejszym czasie lub będzie aktywna na forum.

Żądza pieniędza !

Widziałem jak wiele osób skarży się, że interesują nas tylko pieniądze. To zarazem prawda jak i fałsz!Tak, każdy na świecie chce zarabiać pieniądze, ale aby grać nie musisz płacić ani grosza. Nie mamy uruchomionych ewentów GM wyłącznie dla graczy premium, nie musisz płacić, aby zalogować się co miesiąc. Tak, był brak dodawania nowych broni do gry (nie dla premium Użytkowników), ale nadal dodajemy mapy, tryby gry, i ewenty, które są dostępne dla wszystkich. Wiem, że ludzie czytają posty Neume w odniesieniu o dodanie broni takiej jak AI_AW do gry. To będzie zrobione, ale zostało opóźnione ze względu na inne znane problemy . Będę miał więcej wiadomości, kiedy możemy dodać więcej broni f2p do gry , gdy wrócę z Korei w ciągu najbliższych kilku tygodni. Mamy nadzieję, że możemy zrobić to wszystko.

Nasza czwarta rocznica zbliża się dużymi krokami.

Żródło:

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=116297

Temat skopiowany!

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

hmm a ta rocznica to kiedy moze bedzie cos new to bym dinaorw nie wydawał to jakies 300k byl mial jak za jakies 2/3tyg i aby cos fajnego bylo

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie wiedziałem tego. Dzięki za cynk + leci

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

Jesli to prawda i hackerzy powoli znikną to moze i bedzie lepsza grywalnosc, chociaz troche szkoda.

Dobrym pomyslem są te bronie f2p, pokaże to że nie lecą tylko na kase ale że mają uszacowanie do graczy ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

o zal ja nie moge niby napisac ja wczoraj napisalem ten sam post identyczny i admin RMFC ten real zamknoł go po niby juz byl a sam adminie piszesz zal

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Wczoraj byl 19, a ten temat z 18. :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...