Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 3 konta na których miałem FB. Na noc miałem je włączone, rano wyłączyłem i popołudniu chcę na nie wbić i pisze ze konto zostało zablokowane. Tak pisze na każdym z trzech kont, więc wchodzę na e-mail i co nie dostałem żadnego. Trzy moje konta są zablokowane i na żaden e-mail nie przyszła wiadomość o blokadzie konta. Poczekałem dwa dni i postanowiłem do Was napisać Tutaj moje pytanie do Was. Czy opłaca się coś robić w tej sprawie? Odwołanie do tego coś da ? Czy mogę już się pożegnać z tymi kontami i robić następne. Może ktoś miał podobną sytuacje, proszę o pomoc.

Aktualnie tylko s25

Opublikowano

To znaczy że nie zbanował Cię żaden GM tylko że tak powiem ich system ;) też kiedyś miałem podobną sytuację za FB i napisałem do supportu to właśnie podobną tyle że bardziej rozbudowaną odpowiedź dostałem i o ile się nie mylę to nie ma od tego odwołania

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

raczej nie wyexpic 30lvl to jest 1dzien a teraz jest em od ug wiec 1dzien i masz znowu te konta a tak nie odbanuja ja chyba ze tylko na 2pierwszych kontach pisalem odwoanie bo i tak nie odblokuja wiec se odpuściłem ty tez sie nie mecz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

To znaczy że to nie wina logów tak? Bo jeśli to nie HS to super. Zrobię nowe konta i schowam się bardziej:), a jeśli to HS to nie opłaca się bo za każdym razem pójdzie ban. Wiem że za HS raczej od razu przysyłają e-maila na pocztę. Co Wy o tym myślicie ?

Aktualnie tylko s25

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...