Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasza Gra

lion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moja 2 kandydatura i pomysł ;P, chcialbym aby stworzono dział w którym były by tutoriale itp jak tworzyc gry 3d, 2d, albo 'paint' xD

Obecnie sam tworze cos w 3d (wings 3d), mozna by było też wrzucać swoje prace.

Pozdr. Lioner. Miłego wieczorka

Opublikowano

Ja mam pomysł na grę. Mpcforum Masacre. Wcielasz się w admina i masakrujesz Spamerów, pseudo hackerów itp. <joke>

Nie wiem jak zareagują na taki pomysł admini, ale jest to raczej forum o cheatach i bugach do gier online, a nie o programowaniu.

Opublikowano

A czemu by niezrobici nowych map zeskinowaci wszystko co stare i daci jako <nazwa gry> mpcforum edition

jeśli ktoś niewie to grafike sie robi przy pomocy 3ds studo max 9 wiem bo sie juz troche z tym programem bawiłem

Opublikowano

Ja coś wykombinuje moze ale dajcie fabule (jakas przygodówka bądź jak kolega 2xUP wspomnial)

bez gif.

Opublikowano

Papa smurf jestes ziom ;] wlasnie chcialem to samo napisac i napisze... YOGI PROSZE CIE NIE SPAMUJ :/ masz 17 postow na dzien to troche... przegięcie Ziomal Admin forum ma chyba 38 postow... a Ty? 105? i rosnie z godziny na godzine... czlowieku prosze Cie opanuj sie bo to lekkie przegięcie... jezeli zostane moderatorem... bede usuwał... i bedzie koniec Twego spamowania ;]

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...