Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client Oraz Informacje Dot. Startu.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek parę informacji dot. serwera.

Tak, pojawiły się problemy techniczne. Z plikami serwerowymi, z dedykem. Najogólniej mówiąc zapierdalamy jak woły drugą dobę, aby tylko móc wam jak najszybciej otworzyć serwer. Miło by było, jakbyście zaczęli doceniać naszą pracę..

Staramy się jak tylko możemy.. Może to się nieznacznie opóźnić, prawdopodobnie parę godzin. Dzisiaj postaramy się już wystartować.. nie siejcie zamętu na forum. Wszystko robimy po to, aby wystartować w jak najlepszym w stanie, aby gra stała na przyzwoitym poziomie. Także trochę dystansu ludzie.. Polecam odejść od komputera i trochę ochłonąć. Też jesteśmy ludźmi i staramy się jak tylko możemy..

Sprawa została już wyjaśniona z kokoszem.

Client.

Będzie on wymagany do gry na serwerze.

Macie do wyboru dwie opcje:

Ściągnięcie go w całości:

http://www.megaupload.com/?d=AG5BMZS2

http://hotfile.com/dl/91643182/d1252c7/Evenye_Klient.exe.html

lub też, ściągnięcie go w partach:

http://hotfile.com/list/1177715/fc7db4b

Wybór należy do Was. Przed otwarciem serwera udostępnimy jeszcze patcha, w którym wprowadzone będą najświeższe zmiany. Client, zarówno jak i łatka będą wymagane do gry.

Pozdrawiamy,

Team Evenye.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tutaj macie z konta premium

http://direct.nopremium.pl/e9bdef72576536ff74afeb4de3f680/bcae68db8d032b47ff45cdb076d89e/Evenye_Klient.exe

dajcie + jak możecie

+ jedzie mi z max prędkością. Płaciłeś za to?

Nic tym - nie zdziałałeś -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Na Twój adres IP 213.199.218.181 pobierany jest właśnie 104857600-bajtowy plik RAR.

Prosimy o zakończenie trwającego pobierania przed rozpoczęciem nowego. Jeśli pobieranie zostało przerwane niedawno, spróbuj ponownie za kilka minut. Połączenie pobierania mogło jeszcze nie zostać zakończone. Jeśli 213.199.218.181 nie jest Twoim adresem IP, być może dzielisz bramkę proxy lub NAT z innymi użytkownikami. Jeśli w przeglądarce skonfigurowano proxy HTTP, wyłącz je i spróbuj ponownie. Jeśli nie posiadasz skonfigurowanego proxy, użycie innego portu pobierania może pozwolić na obejście proxy Twojego usługodawcy internetowego. Jeśli widzisz poniżej swój prawdziwy adres IP, wybierz go i spróbuj pobieranie ponownie:

Fajnie dzis sobie nie pobiore.x]

Opublikowano

Co z tym zrobic na megaupload ?

Kliknięty odsyłacz nie jest dostępny.

Przyczyną może być:

- Nieprawidłowy odsyłacz

- Plik został usunięty z powodu naruszenia Regulaminu.

Czekac czy co? ;p

@edit

Użytkownicy przeglądający ten temat: 223

Opublikowano

Ehh... A tak się jaraliście, że clienta wrzucicie na wasz hosting... Przynajmniej byśmy pobierali go bez ograniczeń transferu, ale cóż...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ja mam tak:Plik jest chwilowo niedostępny. Spróbuj ponownie później...

Ehh.. można grać na razie na patcherze?

@Edit

ok działa:)

@Down 2x

a jeśli o 20 nie wystartuje to polecą głowy:)

graphic.png

Opublikowano

Dla ciekawych powiem wam, że w ikonie instalki klienta jest riper / niebieska śmierć ^^

JUż się instaluje ;F

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Nie wiem po co piszecie tyle durnych postów

gdzie reje

słabo się ściąga

dzisiaj nie wystartuje

ŻAL

Nie chcę ich bronić ale niech każdy z was spróbuje założyć swój serv najprostszy i zobaczymy czy nie będziecie mieli problemów z nim, przy takim gównie trzeba się trochę wysilić, a najgorsze jest to że potem jest masa postów o tym jaki team jest durny, żeby się nie brali za coś czego nie umieją zrobić, a tak naprawdę żaden z was nie dał by rady założyć takiego serva, sam kiedyś miałem i wiem jakie to jest denerwujące. Najpierw się zastanówcie zanim coś napiszecie !!!!!!!!!!!!!!

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Ja mam tak:Plik jest chwilowo niedostępny. Spróbuj ponownie później...

Ehh.. można grać na razie na patcherze?

Odświezaj aż się pokaze.

Tak, mozna grac na patchu.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Czy musze sciagac oddzielnie patchera i clijenta i patchera co clijenta wrzucic jest patcher juzw clijencie?

naucz sie pisac bardziej zrozumiale... ale z tego co zrozumilem z twojego postu to tak

1. Mozna grac na samym patcherze jesli chcesz.

2. Patcher jest juz wgrany do clienta;]

Opublikowano

Czy musze sciagac oddzielnie patchera i clijenta i patchera co clijenta wrzucic jest patcher juzw clijencie?

patcher jest w kliencie i nie wiem skąd wziąłeś słowo "clijent"

Opublikowano

Dodatkowo powiem wam , gdy się uruchomi grę wszystkie ustawienia są Po polsku . Wrzucam pare screenów i poproszę o plusiki za dodatkowe info.

|

|

|

\/

evenyess3.png

evenyess.png

evenyess2.png

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 310 poyabalo was xDD

btw client pobrany wszystko pieknie ladnie teraz czekac na stronke i start serva

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...