Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Lepsze Dla Snajpera

zapoleq

co lepsze dla snajpa  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze psg czy ai aw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i moze byc kupione za dinary

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Chodzi mu o BG więc nie gadajcie że na BG lepsze jest psg bo nie prawda.AI_AW najlepsze jest na duże a psg na cqc i uo chociaż nie mówię że nie da się ownić na BG

Opublikowano

Zdecydowanie PSG kupisz a nie pożałujesz

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

posrało was wszystkich ??

PSG to jest kurwa na CQC Explosive i DM ,a Al_AV BG -.-

PSG na BG to jest gówno... Strasznie rozrzuca na dalekie odległości i ma opóźnienia...

Al_AV jest trochę trudne do opanowania ,ale jak trochę tym pograsz to dasz radę...

Osobiście zaznaczyłem w ankiecie PSG bo nie doczytałem twojego "szczeg(u)lnie battle group"

ale zmieniam moją decyzję i jeżeli chodzi o BG to wiadomo ,że Al_AV chyba ,że masz szanse na AW50F...

Chociaż ostateczną dobrą decyzją może być baretta ,ale tym gównem też trzeba się grać nauczyć

Pozdrawiam...

hersygna.png
Opublikowano

Na BG tylko awm.

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

PSG zdecydowanie. A jak się dokupi dodatkowy magazynek to jeszcze lepiej się gra - mniej chodzisz po ammo i rzadziej mogą cię wyczaić jak będziesz zmieniał campe

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Opublikowano

ja radze aiaw dla mnie dobre nawet na cqc (jak na nie auto snipe to dosc szybko strzela) ma 100% celosci ale trzeba kucnac i po wycelowaniu jakies pol seck albo cala odczekac no cuz nie zabija za hita jak psg ale psg ma czasem buga ze nawet trzeba 3 hity walnac a aiaw wali za 2 hity w noge, ja ci radze aiaw, dla mnie to dsc dobra snipa nawet na cqc (jesli mnie spotkasz nick to pieciq1980 to mow zebym pokazal snipke to zobaczysz jak kosi) jak zaczalem znowu gre po rocznej pzrzerwie to kupilem odrazu psg (to byla strata kasy) kupilem ai i potem z zdziwieniem skasowalem psg (jedyne minusy aiaw jest to ze nie bierze za hita (chyba ze head shota) ma prawie 0 cela na stojaco, i troszke wolno sie przeladowuje )

na duze odleglosci jest bardzo dobra bo ma 0 opadu pocisku (na lezaco) i pocisk dolatuje do pocisku w niecale 0,5 seck (to bardzo szybko w porownaniu do psg)

ps. wiem ze duzy poscik ale jak chcesz znac moje zdanie to czytaj...

Opublikowano

Hyhy.. PSG na Battle Group.. A graliście wogóle tym, że tak mówicie? :D

PSG na dużych mapach sobie nie radzi.

Lepiej kupić AI_AW która jest taką optymalną snipą. Może trochę droga ale jak grasz na różnych trybach to się zwróci.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

psg jest najlespsze tylko na cqc na uo i bg juz nieogarnia tam polecam barreta albo aw50f ale jesli tego niebierzesz pod uwage to na bg radze al aw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...