Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No I Znowu...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lord Makin zamkną temat a tu znowu problem z kompem... Jak wiecie przeinstalowałem system wczoraj... Wcześniej gry zaczynały mi sie ciąć po 10-15 min, a teraz od razu po włączeniu gry. o.O Co na to poradzić???

Opublikowano

Za dużo niewiadomych, poinstalowałeś wszystkie potrzebne pakiety instalacyjne - drivery do grafiki, directx, itd?

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Może to problem z chłodzeniem. Wyczyść wentylatory nałóż nową pastę chłodząca na procesor może pomoże.

Opublikowano

Locarno, wyjdź. Pasta chłodząca? Spadłem z krzesła. Nie ma czegoś takiego!!! Chodzi ci o pastę termoprzewodzącą, wymiana jest jedynie niezbędna po wymianie wentylatora procesora bądź procesora.

Innym razem.

Opublikowano

Sprawdź wiatraczek karty graficznej i ew. procka. Zobacz czy nie ma tam syfu :) Wyczyść (znowu polecam wykałaczke). Jak nie to niech Bogusuaf. powie Ci co i jak z pastą.

f.png

Opublikowano

Locarno, wyjdź. Pasta chłodząca? Spadłem z krzesła. Nie ma czegoś takiego!!! Chodzi ci o pastę termoprzewodzącą, wymiana jest jedynie niezbędna po wymianie wentylatora procesora bądź procesora.

Nie koniecznie po wymianie wentylatora lub procesora , mi po około roku też takie rzeczy zaczęły się dziać komputer nie chciał się włączać wyskakiwało Cpu temperatur Error czy coś takiego . Nałożyłem nową pastę termoprzewodzącą i zaczęło śmigać wszystko.Podaj jeszcze temperaturę Cpu. A i ta pasta koszt 3-5 zł jest w strzykawce małej dostaniesz w praktycznie każdym sklepie z komputerami.

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Kompa mam czystego bo robiłem format. Mam laptopa i boje sie go rozkrecać żeby wyczyścić. Zastanawiam sie nad kupnem podstawki chłodzącej, ale czy to coś pomorze??

Ok kupiłem ją i pomogło :D. Rzeczywiście to był problem z chłodzeniem. Thx Locarno.