Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamowanie forum

pilarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Znalazłem fajną stronę typu bux.to . I mam taki pomysł, żeby dodać do płatnych linków MPCFORUM. Koszt takiej reklamy to:

100 kliknięć - 35 gr

200 kliknięć - 70 gr

300 kilknięć - 1,05 zł

Itd info na stronie.

Adres strony Kliknij Jak dojdą mi pieniądze na paypal to dodam nasze forum,

Dzisiaj polegam na was, żeby reklamować forum :) Na stronie trzeba się zarejstrować i kliknąć jak na screnie :

Miłego reklamowania :P

Azerf@ nie kapuje o co Ci chodzi?

post-16616-1232559923_thumb.jpg

1285279961299.gif
Opublikowano

Lol 100wizyt 35gr -.-?To chyba trzeba mieć clickera z funkcją zmiany IP albo coś w tym stylu

Opublikowano

Żeby to zobaczyć trzeba wejść w pogaduszki - odpada 30 % forum

Niektórym nie będzie się chciało rejestrować i klikać - odpada 30 % forum

Pewna część osób nie będzie wiedziała jak to trzeba zrobić - odpada 30 % forum

Zostaje 10% czyli ok. 10k userów

co daje 35 zł ^^ nie za dużo

@down

Sry nie patrzyłem na to...

Po prostu jakiś koleś miał nr. 40k

Opublikowano

@up

Z matematyką za pan brat!

Mamy 35,415 zarejestrowanych użytkowników.

3541 userów to 10%...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

polecam takie sprawy załatwiać z kokoszem na priv ;) pozatym jest już coś w podobie - reklamy google do góry i na dole forum w które codziennie klikam :)

@down

chyba lag jakiś był :P już usunołem tego dd, no może tak ja tam czytać przecież nie umiem xP

2006-2010

Opublikowano

a enerdzimen nie umie postow edytowac ;( a pozatym nubie on mowi o reklamie forum a nie zarobku :Dd

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
Owned mozna zawsze przeniesc temat.

Ale nigdzie indziej nie pasuje...

Opublikowano

A ja jednak mowie, ze pomysl jest zly bo po:

1.Jest to strona o hackach wiec watpie zeby sie zgodzili

2.Ten bux jest malo odwiedzany a istnieje pol roku (zobaczcie w liczbe odwiedzin)

Chociaz dobre strony:

1.Jesli juz trzeba by bylo to oplacac za 100 klikow a jezeli ten bux jest slaby to tych klikow nie bedzie a reklame bedziemy mieli

I teraz pytanie czy mpcforum nadal opiera sie na fora pl?

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

Opublikowano
I teraz pytanie czy mpcforum nadal opiera sie na fora pl?

pomysl, k

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

widze, ze kolejny madry polak :s (nie ty frootek) a.. to ty xD i co juz zakumales ocb mi czy jeszcze nie :0wn3d:

Wild no i czego spamujesz to wazne pytanie!!!

Jak tak to nie ma co reklamowac bo tylko zrobimy wieksza reklame fora.pl.

czy ty jestes jakis niedoje..ny ? zadales tak glupie pytanie, ze nie wiedzialem ocb -.-

.. a jakby stalo na fora pl to nie moglby by miec nazwy.pl a w stopce bylaby reklam for.pl -.-

www.pccforum.net > msuxforum.pl

Opublikowano
widze, ze kolejny madry polak :s (nie ty frootek) a.. to ty xD i co juz zakumales ocb mi czy jeszcze nie :0wn3d:

czy ty jestes jakis niedoje..ny ? zadales tak glupie pytanie, ze nie wiedzialem ocb -.-

.. a jakby stalo na fora pl to nie moglby by miec nazwy.pl a w stopce bylaby reklam for.pl -.-

Chyba jednak mogło by mieć,

sam fakt ze jest ipb, ze sa reklamy google kokosza oraz ze wgral nowy mod przecz faktowi ze stoi na jakims fora.pl

Opublikowano
znajdz mi forum, ktore stoi na fora.pl a ma www.adres.pl

ok czekaj, zaraz sam zrobie takie.

e: nvm fora.pl zamula, anyway wystarczy postawic na innym serwie do ktorego przyczepiona jest domena .pl plik w ktorym bedzie ramka do forum na fora.pl

eZ? nie kłóć sie jak nie jestes czegos pewien na 100%

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...