Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hackshield Wykrył Easymetina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy w gre wchodzi 69

Podczas gry na kamer modzie  postanowiłem włączyć easymetina na tą darmową godzinke, ponieważ jest to lepsze niż nic. Odpaliłem, zalogowałem się do easy metina a tu błąd z hackshielda :" Detect_Game_Hack: C:\Program Files\Metin2\easymetin2_pl_" Oczywiście jako dowód screen.

To jest ukryta treść, proszę

Nasuwa mi się pytanie, czy dostanę bana tylko na to konto czy na wszystkie na które wchodziłem z tego ip .Pierwszym razem byłem na głównej postaci, na swoim ip, lecz za około 2 tyg będe miał nowy net z co z tym idzie nowe ip prawdopodobnie zmienne, potem zmieniłem ip na amerykańskie i ponownie odtworzyłem warunki tego buga na easymetine by zrobić screena. Kiedyś  sobię "pogrzebałem"  notatnikiem w hackshieldzie ale jestem w programowaniu zielony i albo mi się zdawało albo w którejś  linijce kodu były dane kontaktowe, do supportu m2 i info w pliczku ahrnpt o moim systemie jeśli by w niego wejść  czy coś więc stąd moje obawy i oczywiście boję się o logi. Jeśli ktoś wie proszę o odpowiedź. Boję się też dla tego, iż może dla was 69 i 52 to maly lvl ale jak dla mnie całkiem dobry , więc proszę o odp. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...