Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl]Dedyk Naidrpg Obrz

mariusz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

52181055.jpg

parametry.png

16365224.png

Sorki nie wiem ale sobie przypomnę napisze:)

15164974.png

16GB

95185475.png

1Gbps

linkif.png

74212152.png

http://naidrpg.pl

62391048.png

http://naidrpg.pl/reg.php

16496777.png

http://www.multiupload.com/009HPKQZ7U

35830966.png

http://naidrpg.pl/rank.php

27967431.png

Niedługo bedzie

forumm.png

http://naidrpg.pl/forum/    <-----W trakcie tworzenia 

63324297.png

Nie potrzebne!

66104635.png

Na Stronie Ale Zawsze ONLINE czasami tylko przerwy Techniczne

13904615.png

http://www.speedyshare.com/files/25039512/NaidRPGOBRZ.rar 

71187513.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=dbe569a9ca1cf4f2e79648de7acf1c3c140637a18ca7c8a083583a4ed1326aea-1288994658

infoou.png

46662198.png

75698573.png

87618246.png

Mieczyk +0 5 potek czerwonych buty wiatru koń militarny 11lv

45855723.png

Tak od +6

37163598.png

60%

20442841.png

60%

26574673.png

60%

81150955.png

niedługo bedzie

Zamknieta.png

kontaktz.png

9480197/1273089

teamb.png

[GoD]Hinczyk

[GM]Shaq

[GM]Sypek

[GM]Kojak

[GM]Tocer

[GM]Stars

[GM]B19

bonusu.png

Na Serwerze :Nowe Bronie,Nowe Mapki Nowe KD Zbroje Jubilerstwo Całkowicie Nowe ,Najnowsze Questy all Misje Spolszczone całkowicie nowe nagrody i potrzebne rzeczy do wypełnienia misji .Serdecznie Zapraszam na NaidRPG OBRZ

stopka.png

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Po 1 reklama na szybkiego!!

po 2 nic się nie z dupczyło

po 3 tamta wersja to była wersja BETA!!

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

Tak jak up napisał z tą ramką też mnie rozwaliła.

Z tego co mi ktoś "napisał" serwer został sprzedany za 2k zł ;D

Nie chce mi się w to wierzyć, ale ok.

Widzę po raz 3 reklamę tego serwa. 2 Reaktywacja i jaki z tego wniosek?

"Kolejny nudny (hard) dedyk."

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Po 1 reklama na szybkiego!!

po 2 nic się nie z dupczyło

po 3 tamta wersja to była wersja BETA!!

Jak nie? Już po wersji BETA grałem, wbiłem "masakryczny" 15lv i mi się odechciało grać ;P

Potem przestał działać

A teraz znów działa.

To, że reklama na szybkiego nie zwalnia Cię z tego, żeby coś poprawnie napisać.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Jest postawiony u kogoś innego lepszy Hoster więc serdecznie Zapraszam!

Opublikowano

Już poprawiłem:)

Opublikowano

Serwer Jest na pewno lepszy OD METIN5 i innych Hardów

Opublikowano

Twierdzisz że jest łatwiejszy to Teraz sobie zagraj w 1 dzień idzie wbić 65+

Opublikowano

Nie Wiem czemu wy tak sądzicie że serwer jest beznadziejny jak oceniacie a jeszcze nie graliście w nowej wersji tego serwera:)

Opublikowano

tak to są GameMasterzy dzisiaj albo jutro usuniemy ich z Rankingu największy lv jest +67

Opublikowano

Twierdzisz że jest łatwiejszy to Teraz sobie zagraj w 1 dzień idzie wbić 65+

Mówisz?

To jeszcze powiedz mi czy questy z biologiem edytowane (inne nagrody niż standardowe) i czy są nowe questy?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Tak są już jeden gracz się przekonał wszystko spolszczone edytowane nowe nagrody i all

Opublikowano

Jak widać już jeden sprawdzał ale to nie koniec atrakcji nowe bronie nowe zbroje nowe kd i inne nowe mapki!!Zapraszam!!

Opublikowano

Już jest wszystko w pożądku Zapraszam!!

Opublikowano

Jeżeli Ktoś chcę Klienta tutaj Link do Pobrania!! brak skanu

Opublikowano

No to jedziem.

Server jest lepszy niż wcześniej.

Magiczny metal dodany.

Pelerynki tańsze niż kiedyś

Biolog opłacalny.

GM Shaq pomocny (mariusz12 z MPC). Zadałem pare pytań nt. servera to odpowiedział na nie :]

Opublikowano

Paskudna i niedopracowana reklama ;< Mógłbyś trochę więcej czasu na nią poświecić i wszystko ładnie opisać.. Zapewne było by więcej graczy =]

Jednakże ogólnie server nie jest zły ;p Miły i pomocny team.. O wszystkim powiadamiają graczy. Exp dopasowany. Tylko grać...

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

Reklama już poprawiona :)widzę że serwer się podoba jeszcze tylko stronę dokończymy i forum i Wszystko będzie OK!!

Pozdrawiam

Shaq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...