Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wbije 50 Do Nowego Roku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do konca roku ? ho ho ... jak umiesz expic < eq +5/6 > mentalem ? to nawet 70 wbijesz :O a skill ? do konca roku to m5-8 ;>

PS. graj bodziakiem najlepiej :D . Zrob z tego mentala dropka na medale albo na riby i jedziesz . i kupuj KU dla bodego ;p jak wbijesz skill m6 i w gore to Ci sie zachce grac. a Exp bodziakiem z dobrym eq i skilami... to przyjemnosc :D

Opublikowano

nom spokojnie ja bym i 65lvl wbil mi to draggerem niecalego miecha zajmuje ale i tak gram co drugi dzien na kompie...

@edit

@down jakie tuty o draggerze one juz dawno nie dzialaja a ja norm expie z buta

tzn nie norm a jak nie zdradze

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ci co mowia ze w tydzien to sa no -life

co graja 24/7

jezeli w 11 dni zrobisz boja i bedziesz mial 35-40 wezmiesz muffa na BO na poziom to w 20 dni po 1-2h wbijesz

aha te wasze tuty dagger 7 dni 50 lvl itp to szkoda gadac

eq sie robi z tydzien i kase i w 1 dzien bez botow niewbijesz szamanem (samemu expiac) 30 lvl

czemu?

temu ze w m1 do 20 bedziecie expic z 5 godzin i kazdy wam to powie co ma 60+lvl

a jak juz to 50 lvl wbic z eq dobry mozna w 10 dni po 5h i bojem

Opublikowano

Synu nie mow do mnie no- life

Nawet mnie nieznasz

Nie masz prawa mnie oceniac...

Wgl . Ja tylko wchodze i robie misje

A tak to jade na expbocie

Mam kilka kont powyzej 65 lvla wiec wiem ;)

Wiec PZDR <3

Opublikowano

Moje jzdanie jest takie...

najlepiej jeżeli zrobisz bodego lub daggera.. tymi dwiema postaciami bardzo szybko się expi do 50 ...

eq nie musi być jakieś pro +9 czy cos tam... wystarczy +6/7/8 jak na te postaci :>

polecam Ci exp od zera z buffkiem

otóż co do skilli.. wiadomo Aura to najdroższe KU :> sam bodziak jak i eq i skille sa bardzo drogie

na lvle 61+ zdecydowanie polecam sure WP... z własnego doświadczenia wiem jaka ona jest wyjebana w kosmos:> sam wbiłem 69 lv i nie żałuję ze wybrałem ta postać :>

Mental... no cóż z ribem 25 % + można naprawdę zadać niezły DMG ^^

zdecyduj najlepiej sam.. wbij 20-30 lvl każdą postacią i zobacz jak ci się nimi gra ^^

aby wbić 61 do końca roku wystarczy grac 1h- 2h dziennie jeżeli oczywiście potrafisz grac :>

Pozdrawiam %% liczę na jakiegoś minusika z Twojej strony :)

Ja chce -------------------- ;/

Opublikowano

50 lvl można wbić spokojnie jak już ktoś wspomniał w tydzień i nie trzeba być no-life...

Najlepiej zacząć expić mając już boja. Ja na 43 lvlu z buffem brałem pół spota mieszanych w v1 (z dmg hack, żeby nie odrzucał moobów) i lvl wbijałem w niecałą godzinę i ktoś mi powie, że trzeba maniaczyć?

Opublikowano

Myślę , że już dostałeś wystarczającą ilość odpowiedzi. Niektóre się już powtarzają.

Wyjaśnione.

Zamykam

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...