Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chrome Czy Firefox

QeS

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.Mam taki problem z wyborem przeglądarki.Podawajcie jakiej używacie przeglądarki i piszcie jej + i - .

qes.png
Opublikowano

Opera, najszybsza przegladarka.

Najszybszą jest 'Google Chrom' lub "IE 9 beta"

Polecam Firefox, ponieważ jest prosta i ma wiele dodatkowych funkcji lub ewentualnie IE9 bardziej przeznaczona dla informatyków .

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

UP: Google twierdzi, że Chrome 7 będzie chodziła 70x szybciej od IE9 :) IE dla informatyków? Raczej dla biznesmenów (wiele zabezpieczeń). Chodzę to technikum informatycznego i pierwsze słyszę, że ie jest dla informatyków.

Używałem większości popularnych przeglądarek (oprócz Safari) i chrome jest najwygodniejsza.

Chrome

+ Masa AddOn

+ Fajny wygląd

+ Bardzo szybka

+ Najlepsza akceleracja sprzętowa

+ Intuicyjna obsługa

+ Możliwość integracji ze wszystkim

+ Częste aktualizacje (nie zauważamy ich, bo przeglądarka aktualizuje się sama)

+ Wbudowany Flash Player

- Jest tylko dla 1 użytkownika (chodzi mi o to, że każdy dostraja ją pod siebie)

Firefox

+ Masa AddOn

+ Wygodne przeglądanie RSS (czego w innych przeglądarkach mi brakuje)

+ Uniwersalność

+ Wszystkie strony będą na niej działać (tak samo na IE)

- Mała możliwość integracji z użytkownikiem

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Legenda
Opublikowano

Ja używam chrome, bo jest łatwiejszy w obsłudze i na mpc jak korzystałem z mozilli był taki duży czarny pasek na górze wiec zmieniłem na gógyl chrom.

Opublikowano

Ja polecam Ci firefoxa ponieważ jest bardzo prosta w obsłudze i dobrze zbudowana graficznie ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie lubie chrome znaczy fajna ale przez nia cos mi sie w kompie pojebało jak usuwałem pisało że zajeło 270mb.

Lubie opere ;D to jest fajna przeglądarka

a najwiekszy szit to Safari :D

30364378.png

Specjalista
Opublikowano

Polecam Google no ale FireFox jest przydatny w wielu sprawach więc radzę mieć dwie przeglądarki na kompie albo 4 :P albo wszystkie jakie są

Nie ma co sobie kompa śmiecić

@Dzięki all.Zostanę przy firefoxie (ale,że jestem w wieku tzw buntowniczym,chcę czegoś spróbować ) <--- Mam nadzieję,że zrozumiecie ;)

qes.png
Opublikowano

A ja mam nadzieję, że będziesz miał 2 przeglądarki na kompie.

Na chrome wszystkie strony nie działają, a na firefoxie tak bo jest popularniejsza.

Sam używam chrome.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Xenex, to coś dziwnego firefoxa masz :) Kliknąłem na krzyżyk(wystarczy trochę sprytu i już łatwo zrobić) wyskoczyły komunikaty klikałem ok ok ok aż się skończyły i przestało mi już biegać w lewo i w prawo i normalnie mogłem wyłączyć :)

Firefoxa polecam

Opublikowano

GooGoleee Chrome ! :P

Mozilla jak dla mnie dużo wolniejsza od Chrome i trochę zamula mi kompa, a Chrome nie.. o.O

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Xenex, to coś dziwnego firefoxa masz :) Kliknąłem na krzyżyk(wystarczy trochę sprytu i już łatwo zrobić) wyskoczyły komunikaty klikałem ok ok ok aż się skończyły i przestało mi już biegać w lewo i w prawo i normalnie mogłem wyłączyć :)

Firefoxa polecam

sorra przepraszam skrypt był zamulony, tamte komunikaty się nie kończą ( pętla) prawdopodobnie miałeś laga ( u mnie się to nigdy nie dzieje ;p), doszło mi w nim około 5000 linijek bezsensownej treści, jak odzyskam dysk naprawie go :)

(P.S. krzyżyka nie trzeba klikać :))

Wujek przymula faktycznie ale ma ochrone wlasnie przed skryptami tego typu ;p;p

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Najszybszą jest 'Google Chrom' lub "IE 9 beta"

Polecam Firefox, ponieważ jest prosta i ma wiele dodatkowych funkcji lub ewentualnie IE9 bardziej przeznaczona dla informatyków .

Chyba nie sikales. Zostalo udowodnione, ze opera jest najszybsza.

RAsfepN.png
Opublikowano

Opera Rulleeez :D

Nie radze wujka. Tnie się czasami. Najwygodniejsza jest opera. Zobacz filmik z operą.

csscs.jpg

Szukam zajebistej gry fps ! PM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...