Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić ...

PressButton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@PressButton hmm wszędzie? Jak mają potrzebę to wezmą... mój kuzyn połaził trochę po bankach i dają mu ulotki idzie i rozdaje/wkłada za wycieraczki... ma 14 lat więc wiesz...

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

cena ulotki to od 3groszy do 5groszy więc 1000 ulotek i masz 30 lub 50 zł

1000 ulotek rozniesiesz w 1-3godziny

co do zarobku to zrób jakiś serwer w metinie lub na tibi i zgarniaj kase za smsy(mało opłacalne jeżeli dobrej reklamy nie zrobisz)

Opublikowano

@up W wieku 13 lat? -.- Ogolnie nie oplacalne bo cie wytropią i masz lipe ;>

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

kiedyś trza zacząć ^^ a pozatym, np, składanie długopisów, kiedyś moja kuzynka przyniosła do domu całe pudło dlugopisów i musiała składać:P ale nie wiem ile jej płacili za to:) w zime mo.żesz np. sąsiadom poodgarniać śnieg np sprzed domu, garażu itp ^^

Opublikowano

teraz tylko wystarczy pomyslec i kasa zawsze bedzie

ja zarabiam na sprzedawaniu gier

koles mi mówi jaka chce gre a ją sciagam i nastepnego dnia mu przynosze i sprzedaje od 10zł do 15zł za gre

wiec jak sprzedam kilka gier tygodniowo to moge zarobic ponad 100zł

jezeli masz dobrego neta to mozesz w taki sposób zarabiac

do6qfp.jpg

Opublikowano

tak, tylko, że większośc np moich kolegów albo sobie pozycza gry, lub kazdy sobie ściągnie:P musialby być jakiś lamusek ktory by kupował gry , a jeśli już zdarzały sie u mnie sprzedarze gier, to po cenie płytki dvd;)

Opublikowano

teraz tylko wystarczy pomyslec i kasa zawsze bedzie

ja zarabiam na sprzedawaniu gier

koles mi mówi jaka chce gre a ją sciagam i nastepnego dnia mu przynosze i sprzedaje od 10zł do 15zł za gre

wiec jak sprzedam kilka gier tygodniowo to moge zarobic ponad 100zł

jezeli masz dobrego neta to mozesz w taki sposób zarabiac

Kolega w tym wieku robił to samo. Wyrzutek z klasy podkablował dla nauczyciela i same nieprzyjemności miał.

A od siebie: Pomagaj rodzicom za kase xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Najlepszy sposob na zarabianie kasy to granie w totolotka :)

Więcej wyda niż zarobi ^^.

Ja polecam jakieś prace jesienne.Grabienie liści koszenie trawnika.Przecież na pewno można spotkać jakiegoś starszego pana który grabi swój ogródek zapytaj czy możesz u niego popracować.Możesz też pomoc babcią wnosić zakupy do domy, jak mieszkają w bloku.

Opublikowano

@up W wieku 13 lat? -.- Ogolnie nie oplacalne bo cie wytropią i masz lipe ;>

albo za dużo jarasz albo nie wiesz co oznacza roślinki , uprawa roślin jest legalna (jak narazie bo z tego czo słysze i czytam mi sie niedobrze robi )

:)

Hodowla roslin jes oplacalna :) kupujesz marchew , czy tam buraki jakies , przy nich niema roboty prawie, za domem czy gdzieś sadzisz sporo a optem niesiesz na rynek i sellasz :)

ja na szczęście nie mam problemów finansowych i nie musze tak dorabiać, chociaż urlotki to najlepsze dla ciebie wyjście :>

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@UP

Po tym avatarze:av-75056.jpg

Sądzę że nie chodzi mu o hodowanie marchewek czy pomidorów, tylko o coś co jest na pewno nie legalne.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Mam 15 lat, ojciec mi załatwia klientów po znajomych, chodze do nich jak im sie cos spieprzy na komputerze i to naprawiam. Dostaje za to od 20 do 50zł. Trza sie było uczyć posługiwania komputerem a nie tylko maniaczyć w metina

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Mam 15 lat, ojciec mi załatwia klientów po znajomych, chodze do nich jak im sie cos spieprzy na komputerze i to naprawiam. Dostaje za to od 20 do 50zł. Trza sie było uczyć posługiwania komputerem a nie tylko maniaczyć w metina

Popieram w 100% . Mój tato też tak robił . Ale mam troszeczkę mniej latek .

Opublikowano

@UP

Po tym avatarze:av-75056.jpg

Sądzę że nie chodzi mu o hodowanie marchewek czy pomidorów, tylko o coś co jest na pewno nie legalne.

Masz racje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...