Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd W Navicat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z navicat. Przy konfigurowaniu navicata przy Host name/Ip adress wpisuje swoje ip z hamachi z końcówką 100 w moim przypadku 5.61.15.100 , w porcie zostawiam tak jak jest czyli 3306 , w User name wpisuję root a w haśle 123456 zaznaczam save password i potwierdzam , następnie klikam prawym na mt2 i klikam open connection a po chwili wyświetla mi się : 2003 - Can't connect to MySQL server on "5.61.15.100" (10060) . Help mam zewnętrzne ip , stawiałem już 2 servery i nie było żadnych błędów . Jeśli zły dział to sry

Opublikowano

Spróbuj wpisać

/etc/rc.d/netif restart (chyba dobrze napisałem )

Mi to pomaga.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Hmm..

Sprawdź czy napewno w programie którym obsługujesz serwer, w ustawieniach karte sieciową i czy jest ustawiona na Hamachi.

Jeśli tak to sprawdź jeszcze sysinstall ; P

Pozdrawiam.

Opublikowano

a port map w port mapie w out IP masz swoje IP z końcówką 100???

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

Sprawdz czy masz wszystkie porty odblokowane ,  polecam restarta kompa :P  

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...