Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Kid Morderatowrów

tooxic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mmmm jeśli chodzi o tą stronę to wszystko w porządku tylko ja nie rozumiem jednego, powinniście banować tych dzieci co reklamują te nowe sposoby na premium. Na przykład ten kiepski gość jakiś pewnie dzieciak 10 latek napisał posta na którym zarabia grubą forsę i wciska wam takie ciemnoty a wy w to wierzycie. Mówię wam nie wierzcie takim kidom oni tylko myślą o sobie. Morderator apeluje do ciebie pobanuj takich!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To prawda pewnie zarabia, ale tworząc ten sposób pozwala na zrobienie darmowej premki.

To forum jest o hackach i sposobach na ułatwienie sobie rozgrywki.

Zdobycie premki też się do tego zalicza. Jeśli poznamy jakiś lepszy sposób to zaczniemy korzystać z niego.

Narazie to lepsze niż nic.

Podobnym sposobem była rejestracja przez bodajże gamecoach zamiast gamersfirst.

Dostawaliśmy wtedy Spectre i 2 px. Oczywistym jest że, twórca tej strony miał z tego jakieś korzyści,

bo w dzisiejszym świecie trudno o bezinteresowność, ale dzięki niemu mogliśmy się cieszyć darmowymi brońmi.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A nawet co do tego zarabiania wystarczy usunąć reffa i po problemie.

Lepszy taki tutek niżeli żaden.

@up ta strona cały czas działa ;)

.

Opublikowano

Tak jak koledzy się wypowiedzieli, nic nie zaszkodzi spróbować.

A co jeżeli to będzie kolejna strona dzięki której zarobisz na premki lub cokolwiek?

Oszczędźcie sobie takich tematów, oczywiście kiepski zarobi na tym ale Wy też będziecie coś z tego mieć....

Jeszcze wam coś nie pasuje?

Być zajebistym...

Opublikowano

A jeśli to jest tylko zwykły oszust?. Nikt nie ma pewności że nas wykorzystuje... Zresztą jak tam chcecie ale jeśli chcecie darmowe premium to wysilcie się na playspanie i zróbcie sobie ja się meczyłem ale dałem rade... chociaż trochę mi to zajeło.

@Edit Nic nie ma za darmo. Może też zawszę dać te 3 dniowe premki testerom a reszcie nie da... Zastanów się nad tym

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moderatorzy na tym forum to spamerzy ;>

Zamiast zamknąć temat to pierwsze się musi w nim udzielić wiadomością "Koniec tego".

Poza tym zgadzam się że powinni coś zrobić w tej sprawie.

Opublikowano

A jeśli to jest tylko zwykły oszust?. Nikt nie ma pewności że nas wykorzystuje... Zresztą jak tam chcecie ale jeśli chcecie darmowe premium to wysilcie się na playspanie i zróbcie sobie ja się meczyłem ale dałem rade... chociaż trochę mi to zajeło.

@Edit Nic nie ma za darmo. Może też zawszę dać te 3 dniowe premki testerom a reszcie nie da... Zastanów się nad tym

Z jednej strony krytykujesz stronę kiepskiego dzięki, której można zyskać 3 dni gold prem, a z drugiej reklamujesz playspan.

Stronę, która opiera się na tej samej zasadzie...

Co do tego, że nie ma nic za darmo. Masz rację nie ma. Nie ma ani na playspanie, ani na stronie kiepskiego.

Źródłem utrzymania tych stron tak jak i pewnie tej są reklamy.

Polega to na tym że, twórca strony zarabia dzięki klikającym, a by ich zachęcić do klikania daje w tym przypadku premki.

ZAMYKAM TEMAT BO SIĘ SPAM ZROBI.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...